OHH NOOO

Nu har jag fixat ca fem tidsinställda inlägg. Kommer upp lite då och då imorgon ;) Vet ni vad, jag skulle titta när en buss skulle gå imorgon och då såg jag att det gick en 08.53!! Fatta vad tidigt, jag dör!! Jag hoppas verkligen att pappa kan skjutsa mig annars vet jag inte vad jag gör...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Nu är jag hemma! Jag var som sagt ute med några kompisar, väldigt roligt :) Men dom andra kunde inte va längre och jag måste duscha(!) och packa till imorgon, sedan gå upp tidigt så jag kände att jag ville hem tidigare. Jag han aldrig kolla på brasan, men jag bryr mig inte. Det är bara något som brinner i vattnet, hähähahahihihehe.

Nu ska jag duscha sedan packa (som jag skrev tidigare) och efter det måste jag cheka en buss tid och sen sova! Imorgon kommer jag inte kunna blogga på dagen, jag vet inte riktigt när jag kommer hem men kanske vid fem eller lite innan. Jag kanske kan göra något tidsinställt inlägg. Godnatt!

VALBORG TODAY

Dansen idag var rolig! Vi blev klar med det sista och man (jag) blev väldigt svettig. Men det var det värt! Imorgon vid halv elva ska vi vara i Kristianstads Idrottshall och gå igenom allt, göra frisyrer m.m. Det är riktigt drygt att det är så tidigt! Själva uppvisningen börjar fyra, drygt!!

Idag är det Valborg. Själv ska jag grilla med familjen sedan ska jag ner till hamnen och möta upp några kompisar och titta på brasan ;) Får se vad vi gör efter det. Vad ska ni göra? Några planer?

TÄVLING: BLOGGSVAR

Nu sätter jag igång med en tävling. Jag lottar ut tre stycken bloggsvar! Gör så här:
  • Kommentera att du är med, t.ex. "Jag är med"
  • Skriv varför du vill ha bloggsvar
  • Skriv din e-post adress
  • För ännu mer chans, lägg till mig på Blogglovin´ -skriv att du gjort det
  • För ytterligare mer chans, skriv och länka till denna tävling på din blogg
Nytt: Jag utser vinnarna om två veckor så var med och tävla! LYCKA TILL!♥

JAG SA INGENTING

Bild från tisdags...
foto: Clara Zimmer
redigering: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360
Jag kom nyss hem efter ca en timme hos sötaste Albin! Vi satt ute på deras veranda och så hade vi brasa. Jag måste bara säga en sak, Albin är skit duktig på Iphone, typ värsta nörden :D Han är bara 3 år. Jag vet, intresse klubben antecknar.

Jag måste bara hoppa snabbt in i duschen sedan vill jag gosa ner mig i min säng och kolla på tv/film. Så godnatt!

L*I*G*H*T P*I*N*K

wantie!

BLACK IS MY COLOR

bandeu

PINK AND GREEN

Hej! Jag har fått hem mig två överdelar från stan idag ;) Bilder kommer sen. Nu har jag kollat igenom lite videos som jag och min kompis Patricia filmade igår från genrepet. Det kommer att komma upp något senare ;) Imorgon har jag dans träning igen, från halv två till fem. Kul! Sen på söndag är det uppvisning, jag kan inte fatta att det är redan så sjukt. Det kommer att bli riktigt roligt!

Snart ska jag äta sedan ska jag och pappa kasnke gå över till våra grannar. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Jag kommer nog att sitta vid datan, kolla på film och innan det duscha. Jag måste vara pigg imorgon!
p.s Min pastasallad är bäst, den rockar fett!! :D

FLOWERS THAT I LOVE

Nu har jag gjort en ny header. Lite mer sommrig och ljus. Det får vara så än så länge, jag kommer säkert göra en ny snart. Tryck på F5 om ni inte kan se ;) Vad tycker ni? :)

LOVELY

foto: Lindsey Pledger
Jag älskar dessa fotona, färgen, motivet, bakgrunde och allt...

HEJSAN KATTEN GUSTAF!

Hej! Hittade min katt lutande över vasken och åt räster, gott! hehe... Jag har kokt pasta till en pastasallad för imorgon ska vi på en "utflykt" med bara vi sjuor (+sexor) i Kristianstad. Då skulle vi ha med mat och såklart (som alltid) vill jag ha pastasallad ;) Tidigare hade jag då genrep på dansen, det gick ganska bra. Ganska roligt, och speciellt att se alla andras danser, genrepet slutade vid sju-halv åtta och bussen gick kvart i åtta, jag kom till Åhus kvart över åtta sen cyklade jag till Ica för att handla till imorgon. Lite kakor blev det också :D

Provet på spanskan idag gick väl hyffsat, bättre än vad jag trodde. Jag vet inte resultatet än men jag hoppas på bra! Jag hade aldrig prov på Allemansrätten idag så istället kommer jag att ha det provet på tisdag. Jaja... Nu måste jag duscha sedan ta på pyjamas och borsta tänderna. Detta blev det ända inlägget idag :/
Imorgon ska jag stanna i stan efter vi har slutat, ska köpa skolavslutnings klänning med några kompisar :) Får se om det blev den jag hade tänkt. Det blir mer uppdatering på kvällen, men bara så ni vet. Fråga inte om rubriken...

BEAUTIFUL

Bild från idag.
foto: Lindsey Pledger
redigering: Lindsey Pledger

Jag har inte satt igång med pluggandet än. Istället har jag redigerat massa med bilder, tagit på pyjamas, spelat in en video och skrivit i min kalender. Duktig man är då... Imorgon blir det ingen bloggning förens vid kvällen vilet är vid kanske nio. Jag har genrep på dansen som börjar ganska tidigt och därför sticker jag till stan efter skolan. Det genrepet slutar vid ca halv åtta-åtta och jag måste ta bussen hem, sedan äta och sedan kanske duscha. Så förvänta er inget... Men nu måste jag plugga innan jag somnar. Godnatt!

NOBODY?

Är det ingen som vill vinna bloggsvar? Det är bara en som har anmält sig :s, kom igen :D Länk till inlägget. Direkt länk → → http://liindseys.blogg.se/2011/april/tavling-bloggsvar.html#comment

BLACK BLACK WHITE

Jag har precis ätit kvällsmat, det fick bli Billys :D hehe... Innan jag åt kom jag hem från min dansträning, jag kan inte fatta att det är uppvisning på söndag!!! Längtar lite. Efter skolan idag kom jag bara hem en snabbis, bytte kläder och gjorde mackor, sedan stack jag in till stan och gick runt och letade efter skolavslutnings klännig/kläder. Jag tror jag vet vad jag ska ha, det måste bara finnas i min storlek. Men tyvärr (hähä) är det jag ska ha på mig helt svart med ett ljust skärp i mitten. Men det är sjukt snygg!

Nu ska jag gör läxor! Imorgon har vi spanska prov sen har jag också ett prov på allemansrätten och jag har inte pluggat ett piss, not good. Imorgon har jag också genrep vid halv fem och jag tror att jag åker in till stan efter skolan men jag är inte helt säker.

NOTHING ELSE

Nu ska jag ta en dusch sen efter det ska jag lägga mig och läsa, så...Godnatt!

JAG DANSAR

Det har varit några/någon som frågat om jag inte skulle kunna lägga ut fler videos och speciellt på när jag dansar. Jag har redan lagt upp denna video innan men det är den enda jag har på när jag dansar. Nu är jag mycket bättre på den plus att vi är klara med den och vi har gjort lite ändringar. Enjóy!

TUSAN OCKSÅ!

När jag var i Stockholm var vi på Tyresö på en liten strand, där gjorde jag en liten video för att visa hur fint det var men jag har tydligen råkat radera den för jag hittar inte den på min data :( buhu...

JAG OCH ELIN


OBS! Detta är en oseriös video!! Haha....Hehe... Elins blogg.

.

Nu är jag hemma! Jag ska göra ett videoinlägg och det ska jag spela in nu. Ni får se sen vad det innehåller ;) Efter det ska jag äta och sen vet jag inte. Jag har inga läxor att göra, eller jo...spanska och allemansrätten måste jag plugga in! Annars ska jag kolla på Vampire Diaries, jag han aldrig göra det innan. Vi gjorde inga pass idag, det var stängt så vi kommer att göra det på fredag istället (tror jag att det var). CYA

VI HÖRS VID SEX!

Vi hörs vid sex!

TÄVLING: BLOGGSVAR

Nu sätter jag igång med en tävling. Jag lottar ut tre stycken bloggsvar! Gör så här:
  • Kommentera att du är med t.ex. "jag är med"
  • Skriv varför du vill ha bloggsvar
  • För ännu mer chans, lägg till mig på Bloglovin -skriv att du har gjort det
  • Skriv din e-post adress
Jag utser vinnarna på lördag!

JESU KRISTUS

Hej! Jag har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag dels för att vi inte skulle ha någon idrott och dels för att vi kollade på en film som handlade om Jesus. Den filmen var 3 timmar lång och vi satt i våra stolar som vi arbetar på. Det gjorde lite ont i rumpan då och då.

Snart måste jag packa danskläder för vid halv fem har vi genrep, vi har uppvisning på sönda -fatta!!! Shit redan, tänker jag. Men innan jag har genrep ska jag och min familj ta nya pass, vi sticker till Turkiet 28 maj, jag längtar ihjäl! Sen måste jag också hämta lite saker hemma hos mamma.

Nu ska jag fika sedan ska jag kolla på ett Vampire Diaries avsnitt på datan, jag missade avsnittet på tv i fredags. Hörs!

GOODMORNING MY READERS

Godmorgon! Snart ska vi äta frukost och sedan ska vi fixa oss för vi ska in till stan! Wiiiiihhooooo! Finally, säger jag bara. Ni får se köpen imorgon tror jag, för jag hinner inte fota allt och lägga in det på bloggen idag. Vi (jag och min bror) ska hem till pappa efter att vi har kommit hem från Stockholm så det får bli imorgon ;) Tåget hem går vid tre så det blir en snabb shopping, hähä...
Vi skulle vakna vid åtta och åka in till stan vid nio (enligt Elin) men det gick ju inte så bra, haha. Sen kollade vi inte heller på en film igår, alla somnade i soffan istället, plus att igår hände lite oturs saker för mig (inte mitt fel :D) CYA

BLOGGSVAR

Som ni ser uppe i hörnet har jag fått bloggsvar. Så nu kan ni passa på att ställa frågor till mig ;). Jag ska snart ha en tävling där jag lottar ut tre bloggsvar!

JAG ORKAR INTE MER

Nu får det se ut så här i designen. Jag orkar inte att fixa mer, jag är för lat, hehe... Nu ska vi kanske koll på en film och sedan ska vi sova. Imorgon åker vi förmodligen in till stan innan vi ska ta tåget hem till Kristianstad. Antagligen blir det ingen bloggning imorgon, kanske något men jag tror inte det. Så godnatt, sov sött och ha en bra dag imorgon om det inte blir någon mer bloggning för min del. Kram!

WHAT THE FUCK!?

Wtf!? Jag har fått bloggsvar idag av snälla och söta Alicia. Jag skulle lägga inn den på min blogg design (så den dyker upp i sidan av bloggen) men nu är hela blogg designen fucked up. Åhhhh!! Jag har suttit i över en timme och försökt fixa det, men det vill fan inte!! Jag får paniiiiik, vad ska jag göra? Jag har förstört hela min design och jag som blev nöjd med den :( Jag har försökt alla knep och knåp men inget funkar. *Buhu... Min dag har varit otur!

GIRLS BEST FRIEND

Girls Best Friend

shoes:
Polyvore.com
collage: Lindsey Pledger

RESANS OUTFIT

kofta Gina Tricot
linne H&M
harems byxor H&M
baslinne H&M

INSPIRERANDE JACKOR

JACKETS
clothes: Polyvore.com
collage: Lindsey Pledger

STÄNGT!

Helluuuuu! Alla affärer var stängda när vi skulle dit, fan! Jag hade med mig pengar och allt och det jag har sett så många saker som jag ska köpa! Jaja, vi åker förmodligen in imorgon bitti, jag måste verkligen in på Gina Tricot och H&M, som har ett större sortiment här än i Kristianstad. Vi har inte en Gina Tricot i Kristianstad :( buhu... Vi kom hem för en timme sedan (typ). När vi var i "city" gick vi bara runt och åt glass, vi var där i ca 3 timmar, men det var jätte skönt för skolen sken och det var varmt, helt vind stilla var det.
Vi har inte ätit kvällsmat än, får se när det blir. Vi kanske kollar på en skräckfilm ikväll igen. Bloggar senare, kram!

THE CITY

Nu drar vi in till stan. Jag vet inte när vi kommer hem men jag antar att vi kommer hem senare, haha. Vi hörs då. Kram!

INSPIRATION

bilder: we♥it
kollage: Lindsey Pledger

KÖRSBÄRSBLOMMOR

foto: Lindsey Pledger

EN ANNAN BILD

foto: Lindsey Pledger

SOLAR PÅ BALKONGEN

Just nu sitter jag, Elin och Alicia på deras balkong och nördar vid varsin dator, hehe. Det är riktigt varmt och vindarna är svalkande. Snart ska vi äta och efter det tror jag att vi åker in till stan. Jag hoppas att jag hittar något fint, jag har spanat lite ;) Egentligen borde jag spara mina money, menmen om man är mig kan man bara spara ett litet tag sedan blir det shopping!! Jippie! Haha :)

PRO?

foto: Alicia Passanisi
Haha, på denna bild fotar jag Elin, jag ser riktigt pro (proffsig) ut. På denna bild fotar jag med min mammas kamera, det är en Canon PowerShot SX130 IS. Det är Alicia som tog detta foto mien bilden är lånad från Elins blogg. Fatta vad jag längtar till nästa vecka!!

GÅRDAGENS

linne BikBok
kofta Gina Tricot
cykelbyxor Monki
tights BikBok
jacka H&M
halsduk Gina Tricot
converse

RANDOM

Vi har spelat in en videoblogg (snarare 20 eller fler). Sen har jag också laddat in bilder in till datan, men det tar sådan lång tid att ladda in på bloggen så jag får göra det imorgon. För nu ska vi kolla på en film. Jag får se om jag orkar ladda upp videon. Vi kanske kommer att sitta (nörda) vid våra datorer efter filmen, men jag tror inte det. Filmen som vi ska titta på är Drag Me To Hell -skräckfilm.
Random pic på mig från någon helt random dag...

GLAD PÅSK!

Vi har varit "hemma" nu ett tag, men min lillebror har suttit vid min data så ja... Det var ganska blåsigt och kallt vid stranden men det var ändå mysigt och roligt! Jag tog väldigt många kort, men jag tog alla kort med min mammas kamera, hehe. Men jag tog iallafall dagens outfit på min kamera, vilket kommer upp senare.

BURLESQUE

Godmorgon! Filmen vi tittade på igår hette Burlesque, och inte Burlesk som jag skrev, hehe... Jag hade inte sett fodralet på skivan och jag hade bara hört dom säga att vi skulle kolla på något, haha :)
Men iallafall, filmen var jätte bra. Den handlade om en tjej som sedan fick dansa på Burlesque, hennes dröm. Hon kan också sjunga vilket gör henne mer populär. Hon blir den bästa som dansar på Burlesque. Huvudrollen spelas av Christina Augilera (stavning?).
Nu ska vi dra ner till Tyresö på en picknick, mysigt. Det är typ en strand där och det ska vara rätt så varmt vilket är tur :) Min outfit består av cykelbyxor, tights, linne och en kofta :) Ni får se sen ;) KRAM!

FRAMME NU!

Hello! På tåget bestämde min data sig att den skulle lagga istället frö att fungera. Därför har det inte blivit någon bloggning, tyvärr. Vi var framme i Stockholm vid fem, alltså två timmar tidigare än vad min mamma sa till mig. Nu är vi hemma hos dom vi ska crasha hos i helgen ;) När vi kom hit efter vi gick av tåget pratade vi och inte gjorde så mycket, sen vid sju åt vi tacos :) När maten hade landat i magen gick vi till en lekplats där vi gjorde allt och inget, bland annat pratat, skrattat och lekt bluff.
Nu ska vi titta på en film, jag tror den hette Burlesk, men jag är inte helt säker. Tyvärr blev det ingen dagens outfit men det visar jagupp imorgon. Imorgon så har vi inga planer vad jag vet, kanske skulle vi till ett badhus ;) Men hörs imorgon antar jag, kram! :)
Gammal bild på moi.

DANCE

Vid tio tiden i morse hade jag n liten dansuppvisning. Det gick väl bra antar jag...Först skulle vi dansa på en putte liten scen, och vi var ca 20 tjejer som skulle dansa till den låten, men sedan fick vi dansa på gräset. Så nu har jag värsta gräsfläcken på min röv och mitt knä (men byxorna lämnade jag hemma). Tyvärr kunde inte jag film aför mamma var inte där, annars hade ni kanske fått video ;)

STOCKHOLM, HERE I COME!

Tjabba! Nu befinner jag mig på tåget på väg till Stockholm. Jag äter morötter och chips, yummie! Vi kommer att vara framme vid ca sju tiden men jag kommer att hålla er uppdaterad under tiden. Jag har mobilt bredband, förstår ni ;) Men jag ska också kolla på lite film, läsa och tjocka i mig allt möjligt.
Ni kommer att få dagens outfit lite senare :) KRAM!

OCEAN IN THE DARK

foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

THE SUN WARMED ME UP

foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

I STARRED AT THE OCEAN

foto: Mathilde Lindemann
modell: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

RED AND BLACK

foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

HOS MAMMA


JAG FÅR PANIKIKIKIKIK

Seriöst!! Jag får panik nu! Jag har inte hittat min mboil än och jag har letat tusen gånger på varje centimeter i detta hus! Nu börjar jag gråta, det är säkert en ande som har tagit den. Min tv sattes på två gånger utan att jag satt på den och ingen annan var i mitt rum. Creepy! Nu börjar jag skrika!!!!! AHHHHHHHHHH!! (som jag redan har gjort några gånger)...Buhu.

VART KAN DEN VARA??!

Jag har precis ätit lunch, jag har fixat ca 3 tidsinställda inlägg sålänge och nu vill jag gå ut och hoppa! Men först måste jag hitta min mobil, jag har ingen aning om vart den kan vara. Jag har sökt i hela huset på möjliga ställen vart den skulle kunna vara, men jag hittar den inte. Jag hade också lågt ljud och batteriet var nästan slut sist jag såg den, omöjligt att hitta!! Åhhh, menmen... Något förslag på vart den kan vara? hehe...

PINK BANDEU

Bandeu BikBok
Byxor DrDenim
Linne BikBok

SOMEONE LIKE YOU

Godmorgon! Idag har jag bara hunnit med att äta frukost, det blev baugetter och äppeljuice. Snart ska jag börja packa till mamma! Jag ska dit lite senare. Jag måste också fixa massa tidsinställda inlägg, och klä på mig!
Havet glittrar så vackert och jag lyssnar på Someone Like You - Adele. Underbart!!

CUT, CUT, CUT

Shit!! Klockan flyger fram, här står jag inne på mitt rum och testar kläder, lite outfits och lite nya saker. Märkte nyss att klockan redan var elva. Nyss var den nio... Tittade mig precis i spegeln, nu har jag bestämt mig, jag vill klippa mig!! Håret ska klippas ca en decimeter, åhhh, jag vill klippa mig nu! I denna sekund!!
Detta bli nog det sista inlägget för idag (tror jag). Godnatt och sov sött!

SILVER EAR CUFF

Jag har glömt visa min nya ear cuff. Jag köpte den inne på Glitter. Nöjd med den och jag ångrar inte för ett enda öre att jag köpte den!

AA BY ME

americana

Americana stil är väldigt coolt! Bikinin hittar ni inne på BikBok för 99:- del, den vill jag ha! Jag får se om jag köper den. Conversen vill jag också ha! Americana converse är skit snyggt om dom är slitna, as snyyyyyggt!!!!! Sen vill jag också ha ett americana linne eller t-shirt som är lite slappt, snyggt om man har det instoppat i ett par svarta jeans, shorts eller blåa jeans. Jag döööör!! GIVE ME!

THREE DUKS SAID KWAKKWAK

foto: Lindsey Pledger

GATUKONST

foto: Lindsey Pledger klotter: ? kamera: Sony DSC-W360

PÅSKLOV!

Dagen har varit en bra dag på påsklovet! Varmt och soligt! Sen var jag också med bästa Clara :) Jag hörde att det skulle vara super fint väder hela veckan, tummen upp!

Vad ska ni göra på påskolovet? Själv ska jag inte göra så mycket tills fredag, dansträning på onsdag som vanligt. Kanske åker ner till Åhus (jag kommer att vara i Kristianstad) och är med någon/några kompisar. Men sen på fredag drar jag iväg till Stockholm! Ska bli så J*vla roligt! Det var ett tade sedan jag såg Elin och Alicia. Kika in deras bloggar ;) (klicka på namnen). Jag vet inte riktigt vad vi ska göra när vi är där, men jag vet att vi åker 12.00 på fredag och sedan kommer hem vid 19.00 på måndag.

CHANGED PLANS YESTERDAY

Det blev changed plans igår. Efter dansen var jag med Mathilde, vi köpte glass (jag köpte två, hehe) ochh det var jätte gott! Efter det bytte båda kläder och sedan gick vi över till söta Albin i ca en timme. Efter det hoppade vi studsmatta hos mig, sen åt hon hos mig. När vi hade ätit gick vi ut, gjorde lite allt möjligt och det slutade med att vi låg på min studsmatta och sjöng (skrek) jätte högt. Vi var väldigt duktiga :D not... Sen vi elva tiden stack hon hem och jag var super trött så det blev sängen för mig nästan på en gång.

Dansen var skit kul! Jag blev väldigt svettig, kanske inte så fräsht, men det visar att jag tog i ;) Dansen som vi dansar är skit grym, vi dansar till låtarna: Hello Good Morning och Stick Up. Gå in på Spotify eller Youtube och lyssna :). Om cirka två veckor är det uppvisning, känner mig väldigt taggad faktiskt.
Sjukt skönt med lov nu! Idag mötte jag upp Clara för att köpa glass, vilket var mumma! Vi satt nere vid hamnen och vi stannade där ett tag. Sen cyklade vi till en lekplats och sedan hem till henne. Som jag har precis kommit hem från. En väldigt rolig dag! Men när vi var nere i hamnen så gick vi ut och satte oss på dom långa sakerna som båtar parkerar vid (kommer inte på namnet). Och när jag satt där sjönk den ner, min rumpa fick sig ett dopp, hehe. Tur att jag hade svarta byxor :D
Grattis till er som orkat läsa detta långa inlägg! :) p.s det var lite skönt att inte tänka på bloggen...hehe...

DEATAILS

Bandeu - Lindex
Fjäder örhängen - Glitter
Solglasögon - Lindex (påse fick man till)
Ring - Lindex
Jag tror att jag ska lämna tillbaka solglasögonen, det är inte den rätta modellen. Dessa är ett snipp större än sådana jag vill ham, men får se. Jag har ett par turkosa fjäder örhängen men jag har velat ha svarta sen första början. Så nu är jag så jävla glad att jag har, plus att man fick vita till. Och en svart bandeu har jag velat ha sjukt länge, det var tur att jag hade presentkort inne på Lindex ;) hehe...

DANS DANS DANS

Nu ska jag dra till sängs! Men innan jag somnar ska jag läsa lite (om jag inte somnar innan då). Tänkte bara säga att jag har dans träning imorgon men jag vet inte vilken tid jag ska vara där, jag har inte riktigt bestämt mig än. Det blir inget inlägg förens jag kommer hem och det är vid ca fem. Jag är för trött för att göra något tidsinställt, sorry. Men Godnatt!

BACK IN THE DAYS

foto: Lindsey Pledger redigering: Lindsey Pledger kamera: Sony DSC-W360

ORANGE / RED

Jag har glömt visa min nya tröja från H&M. Jag verkligen älskar den, det är en så härlig färg! Jag gick förbi den inne på H&M och blev fast vid den på en gång. Så det var bara att gå in och köpa den, hähä. Den är skit snygg att ha under jeansjacka och den är också snygg att ha till både en svart under del, såsom svarta jeans, svarta shorts  och svarta cykelbyxor, men den är också snygg till t.ex. blåa jeans shorts.
Jag tror att denna färg är min nya favoritfärg!! Jag har sett att det finns något liknande både från Monki och Acne, men t.ex. den från Monki kostar 300:- och den från Acne är väl mycket yarare. Men denna från H&M blir din för bara 99:-.

BEAUTIFUL RING



FISKBENSFLÄTA BY ME

Förra veckan när jag var hos mamma gjorde jag en fiskbensfläta på henne. Jag hade inte så mycket tid så jag gjorde en lite "större" fläta. Egentligen "ska" man ta små små bitar åt gången, men som ni ser tog jag lite större. Jag blev ganska nöjde med den :) Sen nu när min syster från Stockholm var hos oss gjorde jag en på henne och hon har riktigt långt hår så det tog ganska lång tid, men den blev jag också nöjd med. Jag glömde att ta kort på den men annars hade ni fått sett hur den såg ut.
Jag kanske skulle kunna göra en video på när jag flätar en fiskbensfläta, vad tycker ni?

GÅRDAGENS OUTFIT

Kofta - Gina Tricot / T-Shirt - H&M / Byxor - DrDenim / Örhängen - H&M
Såhär såg mitt hår ut.

HEJ

Hej. Jag har precis ätit efter att ha kommit hem från en dans träning. Träningen började tio i morse och slutade vid ett. Det var lite jobbigt för jag var så trött. I morgon har vi träning igen. Den börjar vid ett men man fick vara där tidigast halv tio om man ville. Jag vet inte om jag orkar, men jag hade behövt att börja så tidigt. Vi har lärt oss en ny dans, och den dansen har vi en uppvisning med den 22/4 och en annan 25/4. Så det gäller att jag lär mig den och är grym! :D

Nu ska jag gå över till Albin och leka med han en stund. När jag har kommit hem ska jag ta en dusch och sedan vet jag inte mer. Får se vad jag ska göra ikväll. Jag vet inte hur länge jag ska vara hos Albin men det blir en stund så det blir ingen bloggning under den tiden. Vi hörs!

CHIPS & VINDRUVOR


PICTURES ON MOLLY

foto: Lindsey Pledger modell: Molly Ljungdahl kamera: Sony DSC-W360

SJUKT DUKTIG

Fy vad duktig den här tjejen är! Jag önskar att jag kunde sjunga såhär :D hehe... Jag hittade klippet på denna tjejs blogg.

JUMP JUMP JUMP

foto: Lindsey & Molly modell: Lindsey Pledger & Molly Ljngdahl kamera: Sony DSC-W360
Haha, när Molly skulle ta hoppbilder på mig blev det lite failat. Jag stod typ och hoppade (dampade) på bryggan, det såg helt hysteriskt ut! Pinsamt! Men den bilden jag tog på Molly tyckte (tycker) jag blev fett cool, haha. Mollys blogg hittar ni HÄR.

STADEN IDAG MED FRIENDS

Hur mår ni? Själv mår jag bra! För cirka en halvtimme sedan kom jag hem efter en lite shopping tur i stan. Med skolan var vi redan i stan så direkt när den grejen var slut gick jag och min kompisar Patricia och Clara en runda i stan. Det blev lite shopping. Jag hade hoppats på att få hem en tröja men istället blev det asseccoarer och en svart bandeu (jiiiihooooo!) äntligen!! Bilder får ni om en stund ;) Vi tog också en fika inne på Darins, det blev glass och en cookie. Sen gick vi in dit igen och då tog jag en kladdkaka (som var kladdig och delicious)! med grädde. Mumms!

Btw, igår ändrade jag om lite i min design på bloggen. Jag tyckte att det skulle bli åtminstone lite färg eftersom våren är här! Om du inte kan se den nya designen tryck på F5. Så, vad tycker ni? Kram!

.

Nu är jag klar, eller ja nästan...Bara en sak kvar och sedan blir det duschen! Nu är jag trött och längtar efter sängen. Godnatt!

WHITE FLOWERS

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

INGET INTERNET

Hej. Vårt internet slutade fungera så jag kunde inte blogga. Jag hade förberett inlägg under dagen men nej, då vill inte internet fungera. Men pappa hörde på radio att det var krångligt med internet i Åhus och i Kristianstad.
Jag har läst klart Elsas Mode och slutet var grymt! Sen har jag varit ute och cyklat med mina syskon. Jag cyklade i bara kofta vilket var skönt och friskt. Nu mår jag bättre så jag ska till skolan imorgon. Vi ska lämna in en produkt som vi har hittat på, så det sista jag måste göra är en etikett till min produkt och sedan en marknadsföring. Ni får se imorgon hur min produkt ser ut och vad det är ;) haha.
Nu måste jag fixa en sak och sedan ska jag ta en dusch. Efter det ska jag lägga mig och läsa, då börjar jag att läsa på Elsas Värld. Spännande!

DREAMING


Detta är lite andra grejer som jag vill ha från H&M. Lite slappa och sköna men fina kläder. Halsbandet är hur coolt som helst, och den kostade bara 50:-. T-shirten som är lite collage inspirerad är snygg till ett par shorts (som jag också måste skaffa). Det var halva priset på den nu, så den kostade och bara 49:-. Egentligen vill jag ha ett par äkta RayBans men det har jag inte råd med, äkta kostar ca 1500-1800:-. Men dessa från H&M kostar 60:- vilket är ett bra pris. Men någon dag när jag har pengar till ett par äkta RayBans klipper jag till, jag har spanat efter ett par *dreaming away...
Update: T-shirten kostade inte 50:-. Rean gällde bara på den med gula armar och grått framtill.

CONSCIOUS COLLECTION

conscious collection by h&m
H&M´s kollektion Concious Collection släpps idag, det förväntans fulla datumet! Denna omtalade kollektion är gjord av ekologiska tyger. Det är ljusa färger och det är mycket virkat. Dom virkade shortsen är väldigt populära bland folket. Jag tror till och med att dom är slut sålda. Jag har själv sett fina saker som jag vill köpa. I mitt kollage som jag har skapat har jag både tagit kläder från Dam och från Barn. Jag får se om jag köper något, måste egentligen spara min money. HÄR kan ni hitta sidan om ni vill beställa.

I`M SO SICK OF LOVE SONGS

Hej läsare! Idag är jag lite sjuk så jag stannar hemma. Jag är förskyld, har ont i magen och ont i huvudet. Det var ett tag sedan som jag var sjuk så det var väl på gång antar jag. Till frukost drack jag varm O´boy med grädde, mums!
Jag ligger i min säng och har datan i knät, så nu ska jag kolla på lite serier och det kommer att komma upp några bild inlägg sen i måndags. Ingen kollar nog min blogg nu för alla är väl i skolan? :) Kram!

SORRY I FORGOT

Sorr. Jag har helt glömt bort bloggen idag! Jag har inte ens suttit vid datan. Jag slutade vid halv tre och direkt efter jag hade slutat började jag och min kompis Clara sälja gräddbullar. Nu har vi sålt alla så det är skönt! Eller ja, vi köpte den sista själva så vi delade priset, höhö. Men det var bara för jag var tvungen att åka in till stan för min dansträning och vi hade försökt att sälja i ca en och en halv timme. Vilket blev hur många hus som helst. Vi cyklade långt in i skogen och satte oss ner och åt paketet med gräddbullar, vi åt ca sju var och sedan var vi propp mätta, vi lämnade resten av gräddbullarna där. Ni skulle sett hur det såg ut, massa med bottnar från gräddbullar lite slängda överallt och några var lite mosade också :D hehe... Sen hade jag också grädde i håret och på mina byxor och mina fingrar var helt klibbiga! Så vi cyklade när till havet för att tvätta av oss men då puttade Clara ner mig i vattnet så båda blev totalt blöta. Men det var skit roligt. Ni skulle ha sett! Haha :)
Nu ska jag kanske kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries eller ett av Super stylisten Jonas.
Imorgon ska jag kanske vara med kompis så då blir det nog några inlägg på kvällen. Sorry för dålig uppdatering. Godnatt!

BLÅ BLOMMOR

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

SOY UN CABALLO=SJUK VIDEO!


FLOWER POWER

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

PURPLE, MAGAZINE, NAILPOLISH

Ja tyckte att det såg lite tråkigt ut på min "bänk" så jag fixade lite "coola" (haha) tidningar och lade bredvid tv:n sen ställde jag mina ljus lyktor på dom. Jag blev nöjd och det ser mycket bättre ut irl ;) Vissa av tidningar är; Elle, Village, H&M magazine, Vero Moda och nåra från Weekday. Nästa tidning som står på min lista är Sofis Mode, jag ska köpa den imorgon tror jag om inte blir det någon annan dag denna vecka.
Jag har också ändrat om vid min smink och smyckes hörna. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha det här. Men det får se ut såhär så länge. I gals skålen där mitt smink ligger i, där går mina nagellack från Pieces runt som en halv cirekel ;) Det ser inte riktigt ut som på bilden, hähä.

HANGING AROUND

Igår fixade jag lite mer i mitt rum. Jag fick krok hängaren från min syster förra veckan, och den har jag väntat på ett tag ;)
Jag hängde dit en väska och ett halsband, fint. Halsbandet fick jag av mina kompisar på min födelsedags övernattning, det är en uggla om ni inte ser, den kommer från Lindex. Väskan har jag fått av min syster så den vet jag inte vart den kommer ifrån.

ROS BERLOCK

Jag har glömt visa min nya berlock. Jag köpte den för ca två veckor sedan. Berlocken kommer från Pearls for Girls. Min mamma köpte en berlock som var en trollslända. Den var också jätte fin. Dessa berlocker var inte lika dyra som Thomas Sabo berlocker. Thomas Sabo berlocker kostar 200:- vilket är väldigt dyrt för en berlock tycker jag, men dom har väldigt coola ;) Men dessa från Pearls for Girls kostade ca tio gånger så mindre. Iallafall på det stället vi köpte dom.

EAR CUFF

Förra veckan gick vi igenom alla mammas gamla smycken. Vi hittade väldigt fina smycken och jag fick en ring och ett halsband. Vi hittade också denna ear cuff. Skit cool tycker jag. Jag och mina systrar fajtade lite om den och kom överens om att vi skulle dela den. Men jag har den nu, mohaha :D Jag har velat ha en ear cuff sedan första gången jag såg en, nu har jag en :) Jag vill ha en sådan med en kedja som leder ner till den riktiga hålet man har. Skit snyggt!!

DELETE

Nu ahr jag raderat hundratals bilder och mappar från min data. Det var jobbigt kan jag säga. Jag gick igenom varenda bild och varenda mapp. Jag behövde verkligen radera mycket för min data har blivit jätte seg på sista tiden. Men nu går den snabbare och jag tror det beror på att jag radera så mycket :D Duktig flicka jag är ;)

TOTAL BLACKOUT

Just nu tittar jag på Total Blackout på kanal5 fast på datan. Fy fan vad roligt det är att titta på, men det verkar fett läskigt. Själv hade jag aldrig vågat, hähä. Vid tre till fyra sålde jag och min kompis Clara gräddbullar. Det gick sådär bra, vi ska sälja mer imorgon. Snart ska jag gå och duscha och efter det äta tror jag. Pappa är inte hemma så det blir en Billys, hehe.
Idag har det inte varit en fin dag. Istället för sol och värme har det blivit regn och kyla. Tråkigt!

I WAS AT THE HARBOR


Byxor - DrDenim-Sandelins / Linne - BikBok / Bas linne - H&M / Kofta - Gina Tricot / Converse

Såhär såg jag ut idag. Lite vårigt antar jag...hähä. Armen ser puckad ut. Jag har väl inte så mycket mer att säga.
___________________________________________________________________________________________________________
Datan är över seg just nu. Jag orkar inte sitta på den mer och jag måste ändå lägga mig nu. Det tog riktigt lång tid för att ladda in alla bilder på datan, sen skulle jag radera massa och sen hängde datan sig, sen fick jag lite utbrott och ja, vad ska man säga; jag måste ha en ny data!! Godnatt!

ÄNTLIGEN!

Hello! Jag kom hem för ca en halvtimme sedan. Jag har varit med min kompis Molly, vi var ute i det sköna vädret. Jag gick runt med bara kofta :) Så hääääärligt!! Äntligen! Vi fotade väldigt mycket och ni får se några av bilderna lite senare. Under denna halvtimme som jag har varit hemma har jag fixat i mitt rum, packat upp kläder från mamma och besökt några bloggar.

Snart ska jag sätta i gång med lite matte och kanske lite NO om jag orkar. Ni får också en outfit bild senare. Kram!


SUNNY SUNDAY

Hej! Idag var det också en varm och solig dag. Som sagt hade jag dans träning, det gick ganska bra. Lite dåligt humör hade jag. Men iallafall, innan dansen duschade jag och fixade mig. Efter dansen hängde jag med mamma att handla lite mat men också chips, godis och läska, hehe. Hela helgen har jag ätit hur många gräddbullar som helst, egentligen gillar jag inte gräddbullar. Så fråga mig inte varför jag har ätit så många...hähä.

Imorgon har vi lite läxor som ska vara klara, jag ska sätta igång med dom efter detta inlägg ;) Det blir lite engelska, SO och kanske lite matte om jag orkar/hinner. Imorgon ska jag också hem till pappa, antagligen blir det bättre uppdatering om jag inte ska göra något speciellt. Kram!

SUNNY DAY

Hej bloggen! Idag har det varit en solig och varm dag! Riktigt skönt. Dagen spenderade jag i stan med min familj, vi fikade och pratade. Efter det åkte min syster tillbaka till Stockholm. Det var roligt att träffa henne! :) Sen kom jag hem och jag har inte gjort så mycket. Jag har bara kollat på tv och ätit. Jag har även tagit lite kort. Imorgon har jag dans träning vid tre, den slutar vid halv fem tror jag. Det ska bli roligt med dans, vi är klara med själva dansen och nu ska vi bara gå igenom och slipa till den lite, vi har också lärt oss en final dans som jag måste träna på! Sen nästa helg har vi träning för en inledningsdans. Den dansen är riktigt bra! Sandra som koregraferade den dansen kommer ner hit från Stockholm och ska lära oss resten av dansen. Så j*vla roligt! :D

Jag hoppas verkligen att det är lika varmt och skönt imorogn! Kram!


BLUE NATURE

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

IN SCHOOL

Hello readers! Sitter i skolan och vår matte lektion börjar snart. Tänkte uppdater lite nya saker som har hänt ;) Min storasyster som bor i Stockholm har kommit ner och ikväll kommer min bror och hans flickvän hem till oss, vi ska äta en middag. Det var ett tag sedan alla var samlade :) Efter skolan idag ska jag sälja gräddbullar  med mina kompisar. Det är till en klassresa ;) Efter vi har sålt eller innan så ska vi till torget och köpa Ottos glass som öppnar idag, mumma! Det har egentligen inte hänt så mycket sen i tisdags. Kram!

MUSIK TIPS

Har du blivit tråkad på dina låtar och vill ha lite nytt? Då ska jag ge dig några tips, njut och lyssna :
Adele - Rolling in the deep
Adele - Someone like you
Tove Styrke - White light moment
September feat. Petter - Baksmälla
Rebecca and Fiona - Bullets
Lupe Fiasko feat. Jill Scott - Daydreaming
Duck Sauce - Barbra Streisand
Big Ali feat. Dollar man - Hit the floor
Pauline - Give me a call
Bruno Mars - Runaway baby
Movits! - Äppelknyckarjazz
Lykke Li - I´m good I´m gone
Lykke Li - I follow rivers
Lykke Li - Get some
Lykke Li - Rich kid blues
Hoffmaestro - Highway man
Maskinen - Buffalo blues
Maskinen - Kärlek i sista ögonkastet
Maskinen - Bränner
Basutbudet feat. Rebecca and Fiona - Låna pengar
Étoiles Filanto - Ingen kan älska som vi
Ulrik Munther - Boys don´t cry
Alice Hagenbrant - Samson

SWIMSUITS

Swimwear
Bilden blev lite liten.
Här har jag satt ihop ett kollage med bikinis på Polyvore.com. Lite inspiration till sommaren. Alla överdelar passar till svart och tvärtom. Jag älskar den orangea överdelen med fransar, skit snygg. Orange är riktigt snyggt i detaljer te.x smycken, läppstift, toppar, solglasögon och baddräkter. Bikini överdelen högst upp till vänster (?) liknar lite rymden, coolt!


HOS MOLLY.

Hejsan! Jag sitter i min kompis Mollys rum, jag fick låna hennes dator. Än så länge har vi varit på Ica och där köpte vi kladdkaka och jag en Dr.Pepper som är godast ;) Vi har alltså fikat det och sedan har vi också ätit en isglass var, en gottis dag idag.Och i skolan köpte jag två kladdkaksmuffins, höhö.
Denna vecka är jag hos mamma vilket betyder att jag inte kan blogga, vi har inget internet ;) Men när jag var hos pappa så tidsindtällde jag ett inlägg varje dag som kommer upp 15.30. Jag hade inga idéer på inlägg, annars hade ni fått två varje dag :) Jag köpte ett nagellack och en tröja igår som ni får se nästa vecka, den är orange och jag älskar den! Btw, orange är en färg som är väldigt inne nu, så som gul, korall och pastell färger. Kram!

SMINK TIPS

Ett smink tips kommer här. Min syster går stylist linjen och hon sa till mig en gång att ögonen ser mycket piggare ut om man tar lite ljus/vit ögonskugga vid innersidan av ögat (där vid näsan). Så jag testade det och det är faktiskt sant :) Pröva det om du tycker att dina ögon ser trötta ut.

FEATHERS IN LOVE

foto: Lindsy Pledger / kamera: Sony DSC-W360

ROLLING IN THE DEEP

Harems byxor - H&M
Tröja - Gina Tricot
Baslinne - H&M
Idag är jag bara hemma så jag tog bara på mig något skönt och slappt, så det fick bli mina harems byxor som jag älskar. Jag måste köpa ett par nya svarta harems byxor för mina är lite förkorta. Jag letade efter exakt likadana när jag var på Entré men jag hittade dom inte. Jag såg att dom fanns på hemsidan, så jag får fortsätta att leta! Jag måste också köpa en svart bandeu innan jag blir galen. Jag ångrar att jag inte köpte den på Monki, men den satt för tajt så jag kunde typ inte andas, men larmet var på så det var kanske därför, och storleken större var förstor så då kunde jag inte köpa den. Menmen, jag får se...

HUGO CRONSTEDT = SNYGG

Är inte denna bild hur het som helst? I Boken; Elsas Mode, träffar hon han och dom blir typ ett par. Hon beskriver att han är sjukt sexig och är en grekisk staty. Då sökte jag på han för att se om det var sant, ohhh ja! Det är sant! Han är skit snygg! En grekisk herre! (haha). Jag hade inte tänkt mig att han skulle se ut så här, men nästan. Läs Elsas Mode förtusan :D Btw, Hugo är en designer ;)

MY FAVORITE RINGS


AXIS OF AWESOME

Om ni går in på Youtube och söker på: Axis Of Awesome, hittar ni en fett grym video på tre killar som spelar gitarr, spelar piano och sjunger. Dom visar att det går att göra en poplåt med bara fyra ackord. Dom är riktigt bra också ;)
p.s Det gick inte att ladda upp videon, annars hade ni fått videon här på bloggen. En länk får ni ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I

YELLOW YELLOW YELLOW

Inspiration! Gula kläder och accessoarer är det nya it! Personligen tycker jag att det är skit snyggt och jag minns att jag var inne i en period (för ett år sedan), jag ville ha gula tröjor, gult nagellack och gula converse. Gult är Fult brukar man säga men Gult är inte Fult! Vissa brukar också säga att blonda inte passar i gult men det tycker jag. Alla hårfärger passar i gult så gå och shoppa loss gula plagg!
Denna snygga jumpsuiten (byxdress) är riktigt snygg. Lite senapsfärgad nästan, den stora slappa svarta kuvertväskan passar perfekt till! Hon har svarta accessoarer och neutral make-up. Skit snyggt! Denna tjejen är blond och hennes blonda hårfärg passar till gult.

COOL PICS

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360 / redigering: Lindsey Pledger

DETALJER

Ljuslyktor - Lagerhaus / Ljuslila

Smyckesställ - Ikea
Ljusen på första bilden är en mycket ljusare och finare färg in real life. När jag var inne på Lagerhaus såg den grå ut, men dom var lila. Men dom var fina ändå :) Smycken stället är jag riktigt nöjd med! Den är jätte gullig och mycket finare än min förra.

NOW IT`S DONE



Såhär ser resultatet ut! På den sista bilden ska jag hänga upp en rund spegel på väggen. Som ni ser har jag bara vita möbler, höhö :D. Och alla möblerna kommer från Ikea...haha. Det kommer fler bilder som visar lite mer detaljer, men det blir i ett annat inlägg ;) Mina nya saker i rummet är:
HyllaVit Expedit
Korgar / Två vita
Ljus / Två lila
Smyckeställ / Rostfritt
Lådor / Två vita
LjuslyktorSilvriga bollar
Kuddar / Stora vita
Filt / Brun/svart fluffig
Påslakan / Vitt

SHOPPING!

T-shirt - Monki / Haute Couture
Kofta - Gina Tricot
Cykelbyxor - Monki
Kofta/tröja - Monki
Bikini överdel - H&M
Linne - Monki
Linne - Monki
Det här var dom kläderna jag köpte igår i Malmö. Koftan på andra bilden är riktigt snygg! Jag blev nöjd med mina köp. Jag och min syster hade bara en timme på oss att shoppa och det var lite stressigt. Tur att vi var på Entré, första gången för mig :) Inne på H&M hittade man inget! Allt var rörigt och det fanns inte så mycket (det jag såg), inne i Kristianstads H&M är det mycket lättare att hitta! Det var lite tråkigt för jag hade sätt väldigt många fina grejer inne på H&M men jag hittade inget... Inne på Monki var det lite rea, vi var inne på Monki i en halvtimme typ, jag såg sjukt många fina saker (!) och jag ångrar att jag inte köpte en svart bandeu där. Det är så sjukt snyggt med svarta bandeuer speciellt till slappa linnen! Något jag kommer att ha i sommar om jag köper en bandeu ;)

SUPERSTYLISTEN JONAS

Just nu kollar på på några avsnitt av; Superstylisten Jonas, inne på tv3 play. Det programmet är roligt och jag älskar Jonas personlighet :) Det kommer bilder lite senare på mitt rum och mina nya kläder så håll utkik ;)

SOME CHANGES

Hej. Jag ligger i sängen med datan framför mig och gör lite ändringar i min bloggdesign. Igår kväll orkade jag aldrig kolla på någa Vampire Diaries avsnitt så jag tänkte gör det nu! Efter det tänker jag hoppa in i duschen eller kanske ta ett bad. senare idag ska jag montera upp en hylla och fixa ännu mer i mitt rum. Ikväll vet jag inte om jag ska vara med någon kompis, får helt enkelt se om jag orkar och om någon vill, hähä. So long!
p.s: När jag vaknade imorse tänkte jag att klockan var 11.00, så jag kollade på klockan och den var 11.01. Skills!
p.s x2: Jag läste i över en timme i Elsas Mode när jag vaknade så nu har jag mindre än halva kvar :D

NEVER FELT THIS BEFORE

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

MONO MOUNTAIN

Mitt nya nagellack som är det gråa, den heter mono mountain och inte moun mountain ;) Hehe, jag skrev lite fel.

ÄNTLIGEN HEMMA

Hej. Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Jag har köpt en hel del kläder och väldigt många saker till mitt rum. Jag blev jätte nöjd med allt och nu håller jag på att montera ihop en låda och lite sånt ;) Imorgon får ni se mina köp för ikväll orkar jag inte fota allt + att jag inte har satt upp alla grejer på mitt rum. Lite senare, om jag orkar, ska jag se några Vampire Diaries avsnitt, jag missade det som var ikväll och förra... Det blir lite chips till det hoppas jag! 

Det blir nåot mer inlägg senare. Kram.

SWEET PEACH

Mitt nya nagellack; sweet peach, från VeroModa är en söt rosa fäg på naglarna. Bilden gör ingen rättvisa men jag kan säga att jag blev nöjd med den. När jag kollar på mina naglar tänkar jag lite på godis, färgen är lite godisrosa. Jag har bara tagit ett lager men på ett finger råkade det bli två lager. När det är två lager lutar färgen lite mer åt chokrosa. Men det är snyggt så också!

THE HEADBAND

Jag hittade några gamla kollage från min gamla blogg. Jag gjorde matchningar med det svarta headbandet från BikBok. Själv har jag det bandet och jag älskar den :) Om det är kallt ute ska man verkligen ha den, jag hade den på nyår och jag frös inte så mycket som jag annars hade gjort!
Kläderna på kollagen är snygga och det är min stil. Åhh, jag måste verkligen köpa en skinnjacka! Så jäkla snyggt! Jag har letat som en dåre och antingen är de förstora eller är dom för dyra eller finns dom inte i butikerna i Kristianstad.
Det första kollaget är en sommar look. En söt look men tuffas upp med dom svarta detaljerna. Snyggt! Tänk er bruna ben till det. Det andra kollaget är en vår/höst look. Helt svart med tröjan ger en liiiten färgklick. Det sista kollaget är också en vår/höst look. Dom ljusa jeansen är snygga, och både skorna och och jenasen matchar det svarta.
Dom flesta sakerna kan man inte köpa längre, men det finns förmodligen liknande saker ;)

BLACK AND BLUE

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

MALMÖÖÖÖÖ!

Random bild från i onsdags...

När ni läser detta sitter jag förmodligen i bilden på väg till Skånes huvudstad, Malmö. Jag ska shoppa och sedan blir det Ikea. Åhhh, jag har längtat så länge!! Jag kommer antagligen shoppa ganska mycket (hoppas jag). Jag kommer inte hem förens ikväll, jag hoppas att det inte är så sent men självklart har jag fixat lite tidsinställda inlägg, som denna :) Pusspuss!

RSS 2.0