NY HEADER

Som ni ser har jag ändrat header. Jag vet inte om jag ska ha den såhär eller om jag ändrar och kanske sätter dit lite bilder. Får se. Vad tyckte ni? :)

.

Eller jag ska åtminstone kika efter dessa saker. Jag har ju inte ens pengar till allt, hähä. Vissa av dessa saker är måsten, jag måste fylla min garderob och få in lite snygga kläder ;) Jag har sett flera saker på Monki, H&M och BikBok så det blir dom första ställena som jag ska in på. Min bikini är förliten så jag måste köpa en, men jag vet inte om jag köper en imorgon, jag har sett en inne på H&M som jag vill ha men som sagt så vet jag inte om det blir imorgon. Sen en liten fråga, är det någon som vet var man kan köpa heltäckande svarta tights, med fot då, till ett bra pris? Svara gärna!

HANG WITH ME

Jeans - Cheap Monday-Weekday / Tröja - GinaTricot / Baslinne - H&M / Nagellack - moun mountan-VeroModa
Haremsbyxor - H&M / Tröja - GinaTricot / Väska - H&M / Jacka - Everest-Stadium / Halsduk - GinaTricot / Nagellack - moun mountain-VeroModa / Converse
Haremsbyxor - H&M / T-Shirt - BikBok / Kofta - Zara / Nagellack - sweet peach-VeroModa

DETAILS TODAY


ORIFLAME

För ca 2 veckor sedan beställde jag detta. Det är en deoderant och en concealer. Deoderanten luktar riktigt gott, det är mangodoft ;) Concealern testade jag nyss och den täckte, alltså är jag nöjd med den. Jag beställde sakerna på Oriflame, det är bra priser och produkterna är bra. Jag rekomenderar.

NOOO!

Den snygga ringen som jag såg på StyleByTyra är slut. Snart gråter jag! Jag som tänkte beställa den nu, f*n...

S&M//RIHANNA


Jag sitter och lyssnar på Rihannas braiga låt; S&M. Riktigt grym ;) Btw, jag tycker att Rihanna passar riktigt bra i rött hår, själv vill jag färga mitt hår rött och det har jag velat i några år nu. Men jag är rädd att jag inte ska passa i det, missfärgning m.m.
Vid fem tiden ska jag sitta barnvakt till Albin, lite lättförtjänta pengar blir det också ;) Jag ska också passa på att sälja en låda gräddbullar till deras familj. Någon läsare som vill köpa? höhö. Ikväll har jag inga läxor som jag behöver göra, skönt. Som jag sa igår så hade jag ett spanska test idag och den gick väl sådär, det var ganska lätt så jag hade tur...

LINDSEY//MONKI

Jag var nyss inne på Monkis hemsida och såg denna tröja, den hette Lindsey med E. Det fanns någon annan tröja som hette Lindsay, alltså A istället för E, det är det som är det vanligaste. Tröjan kostade 200:- tror jag, men jag är inte helt säker.
update: Tröjan kostadde 250:-.

VANILLA APPLE

Jag har precis duschat så nu sitter jag och smörjer in mina ben. Innan jag duschade åt jag mat, kyckling med pasta och avocado. Det var mumma! Jag var ju och dansade innan, det gick hyffsat bra, jag har riktigt mycket träningsvärk fortfarande, hehe. Jag ska måla mina naglar med min nya färg sweet peach och efter det ska jag träna på spanska, vi har ett test imorgon och jag har inte tränat något... Men godnatt för det blir inga fler inlägg.

GREEN TREE

foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

INSPIRATION/WEHEARTIT


INSPIRATION IS TIGER

modell: Lindsey Pledger / foto: Lindsey Pledger / kamera: Sony DSC-W360

YEEEEEEEEES!

Yeeeeeeeeeeeeeeeees! Äntligen kan jag blogga igen! Nu testade jag att blogga på Google Chrome och det funka ;)

TRÄNINGSVÄRK

Shit vad jag har träningsvärk i min mage och rygg. Jag kan knappt böja mig, jag får se hur det går på dansen ikväll. På idrotten igår hade vi fystest, därför har jag träningsvärk. Vid fyra tiden drar jag in till stan, mamma ska ge mig pengar och sedan ska jag fråga om hon vill köpa gräddbollar, vi säljer det i klassen, sen efter jag har varit hos mamma går jag till dansen. Det är riktigt skönt att vi är klara med vår dans nu, det är uppvisning 1maj och jag var lite rädd att vi inte skulle hinna bli klara.
p.s Detta inlägg kommer nog inte komma upp. Det är något drift grejsimojs på blogg.se. Sjukt segt!

SAY WHAAAAAAAAAAAAAT?

Det går inte att lägga upp bilder i mina inlägg. Jag hade tänkt ut hyffsat många och då funkar inte bilderna. Jag fick till och med starta om datan men nej, det funkar fortfarande inte :( Frustrerande! Nu vet ni varför det inte har kommit upp några inlägg, jag lade upp ett inlägg där jag videobloggar och en annan och så har dom inte kommit upp. Jag kan iallafall inte se dom på min data, kan ni? :o


FÖRSLAG TILL HEADER

Jag har funderat på att göra en ny header och kanske ny design men jag vet inte hur headern ska se ut. Jag är nöjd med den jag har nu, men jag vill ha en ny. Några förslag? Kommentera gärna!(:

STYLE BY TYRA

Jag var nyss inne på StyleByTyras hemsida. Det finns sjukt många fina smycken, det var speciellt två ringar jag fastande för. Ringarna som jag vill ha var också på rea, får se om jag beställer dom. Jag var också inne på ItemsByJohanna och hon hade också sjukt fina smycken, men lite för dyrt tycker jag. Men kika in ;)

2Finger Silver i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (SA1064r)
Denna sjukt cool ring, 59:-
2Finger Svala i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (SA000180r)
En fin svala, 47:-

TA DET MED EN NYPA SALT



p.s På slutet tänkte jag om jag skulle säga något mer.

INSPIRED BY LINDSEY



HOT OR COLD


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

BULLET




Skjorta - JC / Skärp - Röda Korset / T-shirt - H&M / Baslinne - H&M / Byxor - DrDenim-Sandelins / Ring - U.S.A

Idag såg jag ut såhär. På mina naglar ser ni ett av mina nya nagellack, det heter: moun montain. Tror jag iallafall. Dom andra som jag köpte hette: silky blue och sweet peach. Sweet peach kommer ni att få se på mina naglar en annan dag denna vecka ;)

NYTT I DYTT x2





Pennan är väl inget speciellt tänker du, men där har du fel ;) Jag äääälskar den pennan, hehe :D Jag såg den inne på Åhléns och blev helt förälskad... Don´t ask me why. Idag när jag kom hem såg jag denna vackra bok ligga på mitt skrivbord, jag blev överlycklig! Detta är uppföljaren (?) av Elsas Mode. Tack farmor för du köpte den!

NYTT I DYTT


Skinnjacka - H&M

Skärp - Röda Korset

Nagellack - VeroModa

Örhängen - H&M

Dessa saker köpte jag förra veckan ;) Men egentligen köpte mamma jackan, haha. Allt JAG köpte var billigt, 3 nagellack för 50:-, örhängen 30:- och skärpet för 5:-. Jackan är inte den modellen som jag vill ha men den får duga sålänge, våren har börjat komma (och jag hoppas den stannar) och då kan jag inte gå omkring i feta vinterjackan ;) höhö.

p.s Jag tyckte att rubriken va är bäst :D

MITT RUM HOS MAMMI


Det här är mitt rum hos mamma. På översta bilden till vänster (den med två dörrar), det är den dörren med väskor m.m på som är den dörren jag går igenom. Den andra dörren går till min systers rum ;) Det var inte så länge sedan som jag möblerade om...

Såhär ser det ut på/vid en av mina fönster. Det är mitt smycke och smink ställe. Den blåa krämen är till för torrt ansikte och den är riktigt bra! Och den krämen som är under är bodylotion, det är oliv doft och den luktar goooott!Ni ser också som sagt smink och smycken, hos pappa har jag mycket mer smycken och mer nagellack. På den översta bilden av dessa två på mitt fönster, kolla på min nescesär så ser ni en Hello Kitty klubba :P haha. Jag fick den av min mamma sen när hon var i U.S.A ;)

Texten hängde inte ihop så mycket, hähä,men jag hoppas ni förstod...

//NO BATTERY//

Det finns så otroligt många saker som jag vill ha! Snart får jag panik, åhhh! Jag har hittat skitsnygga saker från Monki och H&M. Som tur är ska jag kanske till Malmö på fredag, då åker jag och pappa dit. Det blir nya saker till rummet och lite nya kläder ;) Om vi inte åker nu på fredag blir det på påsklovet (v.16) och så länge orkar jag inte vänta, hehe. Jag har också fått ett presentkort på Lindex av min farmor och där kommer jag nog att köpa en efterlängtad parfym.

Om en helt annan sak - Mitt batteri på min kamera är slut, därför kan jag inte lägga in bilderna på datan. Bilder m.m kommer upp lite senare för nu är batteriet på laddning.


.

HelloHello! Jag kom hem från skolan för cirka en timme sedan men när jag kom hem satte jag mig ner och gjorde (gör) läxor. Det blir ett inlägg senare som jag berättar vad jag har gjort förra veckan och lite nya köp ;)

STATIV


Det här är mitt lilla stativ. Jag fick det när jag fick min kamera och det var på min födelsedag. Det är ett väldigt bra stativ om man inte har ett stort, som jag vill ha. Stativet står prydligt i mitt fönster hos pappa.

Man kan dra ut benen på stativet och då blir den lite större. Det är väldigt smart. Ett av benen som man drar ut är lite löst på mitt :/ Inte så bra men den blir fast om jag vrider ett halvt varv på det, hehe.

Man snurrar fast kameran på "skruven". Man kan vrida och snurra på den lilla saker som ser ut som en satellit på bilden ;) Detta stativet kan man ställa på föremål så att kamera kommer högre upp om man ska ta en bild med förutlösaren (stavning?). Pappa köpte denna på ElGiganten tor jag.

LOVED...




foto: Lindsey Pledger
Kamera: Sony DSC-W360

ORANGE//PINK




foto: Lindsey Plegder
kamera: Sony DSC-W360

Dessa blommor har väldigt vackra färger. Klara och färgiga helt enkelt! Bilderna blev häftiga, speciellt den nedre bilden. Jag håller på att börja lära mig att fota på lite olika sätt. Jag tycker att jag har lärt mig en hel del ändå, eller vad tycker du? Ni som följde mig på min förra blogg kanske vet lite mer ;)

HÄRMA KÄNDISEN


Vill du ha likadana coola kläder som Ashley Olsen men på ett budget pris? Då ska du läsa detta inlägget ;) Kläderna kommer från affärer som H&M, BikBok m.m. Det här är min nya kategori -Härma kändisen.

Tröja - H&M -149:-
Shorts - BikBok -299:-
Väska - Åhléns -299:-
Sandaler - H&M -99:-
Headband - BikBok -49:-
Solglasögon - H&M -49,50:-
Halsband - H&M -69,50:-
Ring - H&M -49,50:-
Skärp - H&M -129:-

Personligen tycker jag att Ashley Olsen har en kickass grym klädstil. Hon inspireras med hennes kläder, olika solglasögon, stora väskor och coolt slarvigt hår. Plaggen som jag har matchat kostar under 300 kronor så nu kan du kopiera henne på möjliga billiga sätt. Jag lade till lite accessoarer så att outfiten fick lite mer liv i sig. Du kan själv matcha vilka smycken du vill.
____________________________________________________________________________________________
Härma kändisen är min nya kategori, då och då blir det inlägg här ;) Skriv en kommentar om du har ett önskemål på en kändis som du själv vill ha likadana kläder som.

KAMERA//CAMERA


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360


HEART OF STEAM


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

COLOURFULL NATURE










foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360
redigering: Lindsey Pledger

BOK: ELSAS MODE


Denna boken har jag velat ha hur länge som helst! Och förra veckan fick jag den av min farmor, jag kanske ska få Elsas Värld som är en uppföljare av denna -tror jag. Jag är överlycklig att jag äntligen ha fått den, JIPPIIE!!

VATTENBILDER x2






foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

Som förra gången jag la upp vattenbilder, ni får ignorera bakgrunden!

I SEE CHANGES








foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360
redigering: Lindsey Pledger

HEART SHAPED


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

B..U..Y


Dessa saker ska jag köpa till mitt rum hos pappa. Det mesta är på IKEA men jag ska också kika in på Lagerhaus och shoppa lite ändå när jag ska till Malmö med pappa på påsklovet. Jag längtar som tusan för då kommer mitt rum att bli så som jag vill (hoppas jag). Jag ska också få en krokhängare från min syster, krokhängaren är riktigt häftig ;) Men den får ni inte se förens jag får den, haha.

JUST SOME PHOTOS






modell: Lindsey Pledger
foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360


KOTTEN I HANDEN


foto: Lindsey Pledger
kamera: DSC-W360

Jag blev nöjd med bilden, den blev häftig och fin även om det är en kotte, hehe. Sandkornen i kotten gjorde mycket också... Jag blev inspererad av denna tjejens blogg: http://bykitty.blogg.se . Men hon hade också blivit inspirerad av en annan blogg, haha. Jag testade med en blomma men blomman var så stor att den tog över min hand, höhö.

THE MASCARA


Bilderna blev lite suddiga. Såhär blev resultatet när mascaran är på, det kanske blir lite annorlunda beroende på hur dina ögonfransar är. Jag gillar inte när mascaran är tjock och klumpig så denna är perfekt för mig. Jag köpte två stycken för dom var små och billiga, 10:- styck. Jag köpte det inne på H&M. Märket är Isadora och mascaran hette Build-Up Mascara Extra Volume.


PORTRÄTT//JAG


modell: Lindsey Pledger
foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

Denna bilden tog jag förra veckan när jag var ute och fotade. Tyckte den blev fin :) Håret blåser, havet i bakgrunden och ett stort moln.

KONSTIGT.


Se hur konstiga mina toppar är. Helt knäppt ser det ut... Jag klippte mig inte för länge sedan och ändå ser det ut så här, mitt hår är lite konstigt. På bilden ser man inte riktigt hur det ser ut. Jag tänkte bara visa hur konstigt mit hår är, hehe/haha...

DUSCH

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter jag har duschat ska jag packa det som jag ska ta hem till mamma och när jag är klar med det är det sängen för mig. Godnatt!

RED LEAF


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

KRULLIDUTT


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

OLD TIMES, BY ME


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360
redigering: Lindsey Pledger

I`M GONE AND ALONE










foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

.

Jag kom nyss hem från en liten fotorunda på stranden. Det blev många fina bilder för solen sken och den var riktigt varm. Jag fotade på kottar och löv i stranden och som ni kanske har märkt gillar jag att fota kottar, men det är för att det finns inget annat att fota här jag bor, höhö. Såklart kommer det att komma upp många bildinlägg och jag hoppas att ni tycker bilderna är fina :).

BLACK FEATHER


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360
redigering: Lindsey Pledger

Jag tycker att denna bild är vacker. Jag ändrade så att den blev svart vit och det blev riktigt läckert. Denna bild pryder min data som bakgrunds bild ;) Jag hade velat ha en stor fet tavla på detta fotot!

BATMAN

Godmorgon (?). Jag har inte satt i gång med mina läxor än så idag kommer jag att ägna mig åt dom. Men senare idag ska min familj iväg och se hur min bror och hans flickvän bor. Och jag och min lillebror kanske kommer att leka lite med Albin en stund senare. Solen skiner därute och jag hoppas att våren kommer att stanna! Jag orkar inte med om det börjar snöa mer!


TEA

Just nu dricker jag te i myspys kläder men snart ska jag lägga mig och läsa! Jag är snart klar med boken, jag längtar till när jag är klar med den, höhö :D. Sov sött!

I SEE THE LIGHT


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

H.E.A.R.T




foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

.

Nu har jag suttit jätte länge och gjort flera tidsinställda inlägg. Orkar snart inte mer och det är några till som jag måste göra. Jag hinner inte uppdatera så mycket för jag vill få ganska bra uppdatering nästa vecka, höhö. Lite fel blir det... :D. Det blir mellan två och tre inlägg varje dag. Det är väl lagom?


BLACKBIRD FLY


Byxor - DrDenim-Sandelins / Tröja - GinaTricot / Baslinne - H&M / Jacka - Everest-Stadium / Halsduk - GinaTricot / Converse

Det fick bli en bild som jag tog efter jag hade varit ute och fotat. Idag hade jag inte på mig något speciellt så det är inte så intressant ;)

BLACK//SUNSET


foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

Såhär ser havet och himlen ut just nu. Jätte vackert! Men det är mycket finare irl. Jag var tvungen att fota så det blev på med ett par skor och en jacka och voíla! Bilden blev häftig tycker jag ;)

VATTENBIlDER






foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

Det är första gången jag testade att ta coola vattenbilder. Det blir inte så bra men övning ger färdighet ;) Jag tyckte att bilderna blev coola men bakgrunden får ni ignorera, hehe.

FOTORUNDA

Jag kom precis hem, jag har varit ute på en fotorunda på stranden. Det blev många fina bilder och som vanligt blev det mycket bilder på löv och träd men idag blev det också på snäckor. Bilderna kommer upp lite senare, jag måste redigera och fixa lite. Under nästa vecka (v.12) kommer jag att fixa tidsinställa inlägg på t.ex foton jag tog igår. Det blir ungefär två inlägg varje dag. Ett vid halv fyra och ett klockan sju ;) hehe... 

Jag har inte gjort mina läxor än men innan jag gör dom ska jag och min lillebror leka med Albin. Det blir inget inlägg förens jag har kommit hem.


JAG DANSAR//ONLY GIRL


Videon är från i onsdags och det är från min dansträning. Denna dansaen ska vi ha på en dansuppvisning som hela KristianstadFlickorna dansar. Uppvisningen är 1maj...

HEJ.

Hej. I morse vaknade jag av att jag slog i huvudet i väggen, undrar om jag får en bula, hehe. Idag har jag inget planerat. Jag kommer bara göra mina läxor, fixa lite mer inne i rummet och kanske gå ut och fota.

Idag har jag hunnit ätit frukost, dansat omkring i mitt rum till musik, klätt på mig och satt upp massa med foton på min garderobsvägg ;) Åhhh, jag längtar tills rummet är klart!


LÄSA EN BOK.

Nu har jag borstat tänderna och jag ska bara ta på mig pyjamas sen blir det sängen för mig. Jag är  riktgit trött så det blir skönt. Jag ska också läsa en bok tror jag, den boken jag håller på att läsa nu är boken: En ö i havet. Skriven av Annika Thor. Vi måste läsa den på vår Svenska så det är lika bra att läsa ut den. Jag skulle bara säga godnatt, så godnatt, haha.


I♥VAMPIRE DIARIES

Nu tittar jag på Let´s Dance men innan det åt jag Ploka choklad och kollade på Vampire Diaries. Alla avsnitt av Vampire Diaries är sjukt bra men idag var det riktigt bra. Om ni kollade på det (det är på kanal6 varje fredag 20.00) så vet ni att när Damon stack pålen genom Rose hjärta grät jag lite, så sorgligt och Damon grät också vilket gjorde allt ännu sorligare. Vampire Diaries är ett av dom bästa programmen som jag har sätt!

I ♥ Vampire Diaries!

ME AND MATHILDE


Jag och Mathilde inne i omklädnings rummet på H&M. Vi plockade ca sex finklänningar som vi testa, haha.





Vi är väääldigt glamorösa, not. haha...



Detta var bara några av alla bilder jag tog. Vi är väldigt vackra och fina tycker jag, hehe. Vi hade jätte roligt inne i stan och vi hade väldigt roligt i omklädningsrummen, haha. Besök Mathildes blogg: http://mathildelinde.blogg.se

//NAILS//


Såhär blev resultatet av två lager av nagellacket Deep Sea på H&M. Riktigt vacker färg, den passar till sommaren och våren! Den kommer jag nog använda flitigt. Ni får ursäkta mina torra händer på bilden. Nagellacket kostade 10:- och jag kommer att matcha den med svarta kläder, passar perfekt. Nagellacket torkade snabbt vilket är bra! Färgen håller nog ganska länge också. Jag tipsar om nagellacket.


SAMSON

Jag sitter och sjunger till Samson - Alice Hagenbrant. Jag lyssnar på denna låten hela tiden nästan, hennes röst är så fin och vacker när hon sjunger. Lite hes men ändå inte, ljuvligt tycker jag. Låten sjunger egentligen Regina Spector men Alice var med i Idol därför sjunger hon den.

You are my sweetest downfall, I loved you first,
I loved you first Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread
And went right back to bed

And history books forgot about us
And the Bible didn´t even mention us
The Bible didn´t mention us
Not even once

NYA SAKER/NEW THINGS


Linne - BikBok

Isadora mascara - H&M

Nagellack - H&M

Detta plus den tröjan jag hade på mig idag köpte jag. Linnet var ett riktigt kap, bara 40:-. Jag köpte två av mascaran för dom var små och kostade bara 10:- styck, min mascara är slut så jag passade på. Det fina nagellacket heter Deep Sea och det kostade också bara 10:-. Allt jag köpte var riktgit billigt och jag blev nöjd.

//BASEBALL//


Tröja - BikBok (nytt!) / Byxor - DrDenim-Sandelins / Ringar - GinaTricot och USA

TRÅKIG UTSIKT


Det här är min utsikt från mitt fönster. Världens tråkigaste eller vad ?! Det är grått, lerigt och snö. Våren kom nu för helskottans!! Våren började komma kändes det som men nej, nu regnar och snöar det... Jag hoppas att sommaren blir varm om vi ska tåla det här vädret :( Tummen ner!

LIGHT BLUE.

Jag sitter och målar mina naglar nu, det blir min nya färg som jag köpte i onsdags; ljusblå. Jätte fint men man måste göra två lager och jag har bara gjort ett. Det kommer bilder sen ;) Jag har också tagit outfit bilder, bilder på dom nya sakerna och lite andra random bilder, haha.

SORRY

Igår var jag i stan med Mathilde efter skolan och kvart i sex hade vi dansträning. Sen när jag kom hem kunde jag inte sätta på datan för farfar hade målat mitt rum och allt låg i mitten av rummet. Men nu har vi satt dit alla möbler där dom ska vara, det är bara tavlan, speglen och en lampa som ska skruvas upp. Jag ska också köpa lite nya saker som kommer att befinna sig i mitt rum men det blir inte förens om några veckor.

När jag var i stan köpte jag ett linne som var ett riktigt kap; bara 40 kronor (rea) och en tröja som det också var 50% på, det blev ett nagellack och mascara också. Mathilde köpte likadant plus några andra grejer som jag också vill ha. Bilder kommer senare när jag har tagit kort på sakerna ;)

Snart ska jag äta och sen blir det en dusch och lite läxor. Btw, idag hade vi studiedag. Besök Mathildes blogg: http://mathildelinde.blogg.se  


INDESTRUCTIBLE

Detta blir sista inlägget för idag. Jag söker runt på lite olika hemsidor och det finns så FRUKTANSVÄRT mycket saker jag vill ha!! Får snart panik, jag skulle bara vilja ha allt nu! men nej, då har man inga pengar, buhu... Sen har jag inte börjat göra min spanska än, lite ångest här...

HELA BILDEN PÅ OUTFITEN




Jeans - DrDenim-Sandelins / Tröja - Monki / Jacka - Everest-Stadium / Halsduk - GinaTricot / Väska - Svea-Donna / Converse

STARRED PÅ SPOTIFY


Såhär ser min lista ut på Spotify, det är dom som jag är Starred. Nu ser ni ungefär vilken musik smak jag har. Den här listan är lite "plock" av det jag gillar. Min musik smak rockar fett enligt mig :D hehe...

DETAILS




Lite smygtitt på dagens outfit. Hela outfiten kommer senare ;)

SÅ DUKTIG SOM JAG ÄR...

Jag har skruvat ner exakt allt som satt på mina väggar och det gjorde jag helt själv :D Så duktig som jag är... Jag har också ätit, jag åt fisk, potatis, sallad och sås. Gott. Snart eller egentligen nu borde jag sitta med spanska böckerna i fejset (haha...), imorgon har vi test i spanskan då och jag har inte tränat en enda liten sak. Menmen, det går som det går. Jag har fotat min outfit idag också, jag gjorde det ute och det var lite för kallt för det, höhö.


.

Familjen Annorlunda slutade precis så nu ska jag bara skriva detta inlägget och sedan lägga mig och kolla lite på tv. Godnatt.


MITT RUM



Imorgon ska jag plocka undan allt i mitt rum för på onsdag så ska min farfar måla mina väggar och sedan ska jag möblera om och köpa till nya saker, men dom sakerna som jag ska köpa blir i April för då ska jag till Malmö med pappa och då ska vi till Ikea men innan det ska jag gå i stan och shoppa lite. På videon visar jag hur mitt rum ser ut nu.

ALBIN




modell: Albin
foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

HELLO.

Hejsangoddagens! Så här långt in i dagen har jag kommit hem från skolan, fikat, lekt med sötaste Albin, ätit kvällsmat och nu sitter jag med läxor. Läxan jag håller på med nu är SO, jag ska skriva massa begrepp så imorgon kommer jag typ ha kramp i handen, hehe... Men nu sitter jag och väntar på att Familjen Annorlunda ska börja och det är på tv4 för er som undrar. Jag följer det programmet men jag vet inte varför jag tycker att det är så bra, det bara är det :D


SJÄLVPORTRÄTT








modell: Lindsey Pledger
foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

LOVE HOPE MEMORIES






foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

BLUE.




foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

BEAUTIFUL IS ONE WORD


foto: Lindsey Pledger
kamera: DSC-W360

INGA ORD.








foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W30

SUNRISE AND A FLOWER IN THE TREE





foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360



SAND.








foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

BABY YOU´RE A FIREWORK




foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

KOTTE.






foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

GRATTIS!


BEACH AND THE SUN






foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

GRÖNT LÖV.




VACKERT!




foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

FAMILJEN ANNORLUNDA

Jag sitter och kollar på Familjen Annorlunda på TV4. Jag ska också börja packa för imorgon åker jag hem till mamma. Detta blir det sista inlägget för nu ska jag stänga av datorn. Godnatt!


.


Nu har jag haft denna bloggen i 4 dagar (grattis bloggen!) och detta blir mitt 35:te inlägg. Väldigt många inlägg enligt mig. Jag har också gjort minst två tidsinställda inlägg varje dag i denna vecka pga att jag ska hem till mamma och där brukar vi inte ha internet.

GRATTIS bloggen som har fyllt 4 dagar! :D

L.O.V.E


I LOVE CONVERSE

I love Converse

Dom röda låga conversen tycker jag är riktigt coola. Dom passar till tjejigt men också lite coolare stil. Här har jag tagit conversen i fokus och sen tagit lite plagg som hade gjort en riktig snygg outfit! Tillexempel dom blommiga shortsen från H&M, svarta t-shirten och en svart väska till skorna hade blivit en mer tjejig outfit men sjukt snygg! Ett par shorts, slapp t-shirt eller skjorta, en väska och conversen hade blivit en mer cool/skejt outfit, själv hade jag kunnat ha på mig båda exemplen. Man kan också ha ett par långa jeans, slapp t-shirt, med eller utan skinnjacka och en stor svart väska + skorna. Det hade blivit en het outfit.

MIKROFONKÅT


Det här är en gammaldags telefon som vi har som prydnad här hemma hos pappa. Jag tycker att den är fett häftig! :D haha... Nästa två foton är från hålen där man pratar, tyckte att bilderna blev coola.




BOKEH
















foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W30

På dessa bilder har jag fotat mina jeans och plötsligt blev det bokeh. Bokeh tycker jag är väldigt häftigt. Jag har aldrig testat "tekniken" när man ska fota det utan jag har bara fotat något väldigt nära och då har det blivit så ;)

TODÄÄJS OUTFIT


Jeans - DrDenim-Sandelins / Linne - BikBok / Skjorta - JC / Baslinne - H&M

Dålig outfit bild, jag vet. Jag orkade inte ta en speciell bild så det fick bli en från speglen. Håret hade jag inte så i skolan, det var bara helt vanligt i mitt bena som jag brukar ha nu för tiden. Jag tog några andra random bilder so ni ska få kolla på nu ;D




PLATTÅNG


I morse när jag skulle platta mitt hår så ville inte min plattång fungera. Jag hoppas till hundra att den inte är sönder! När jag satte på den och skulle höja värmen så stängdes den av och jag hållde på så ganska länge. Lite sorgligt tycker jag. Jag fick den i julklapp 2008 av min farmor och farfar. Märket är OBH Nordica. Iallafall, jag hoppas att den inte är sönder!!

NYA TESTAMENTET

Jag har varit hemma en stund nu. Annars gör jag inget mer speciellt än att lyssna på en låt (White Light Moment-Tove Styrke) och väntar på farmors kanelbullar från ungen ;) mmmmmmmmmums.....

Idag kommer pappa hem (han har varit borta hela veckan därför har farmor och farfar varit här). Så istället för att åka hem till mamma idag så gör jag det imorgon. Skolan idag har varit helt okej, jag var trött på morgonen men sen den sista timmen var jag väldigt hyper ;) hehe... Idag på morgonen (i skolan) var det några som berättade om Biblen och Nya Testamentet och den tanten (?) som pratade hade en skit rolig röst så jag och mina kompisar skratta väldigt mycket (inte snällt...vi vet... :D) sen fick man hem Nya Testamentet.

IF YOU GOT THE MONEY

Nu har jag läst ut boken och ska göra mig i ordning för sängs! Just nu lyssnar jag på: If You Got The Money - Jamie T. Bra låt ;) GODNATT kära läsare!

p.s Jag längtar till sommaren så sjukt mycket (!) arrrrrrghhh. Det ska vara sommar nu!!

I KEEP DANCING ON MY OWN!


modell: Lindsey Pledger
foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

6/3 2011 OUTFIT




Tröja - BikBok (ny!) / Harems byxor - H&M (nya!) / Solglasögon - GinaTricot / Jacka - Everest-Stadium / Skor - Ekohallen / Halsduk - GinaTricot

FISHFOOD = DELICIOUS

Jag har precis ätit, det var fisk, potatis, sås och sallad, det var delicious. Nu lyssnar jag på Darins låt Runaway och jag håller fortfarande på att göra tidsinställda inlägg, min data är riktigt seg på att ladda upp bilder därför kan jag inte ladda upp så många inlägg som ska upp idag. Btw, dom bilderna som jag har tagit nu i helgen och lägger upp har jag inte redigerat. Färgerna och bilderna tyckte jag var så fina så det behödes inte :D

BRITTA PERSSON


En artist som jag har  börjat lyssna på är Britta Persson. Hon sjunger lugna låtar men det är ändå fart i det. Sök på Spotify och lyssna. Några av hennes låtar är:
*Annoyed to death
*Toast to M
*Some Girls Some Boys
*To the Steadiness
*Time Machine
*Meet a Bear

LINAS KVÄLLSBOK 1&2

 
Just nu sitter jag och läser Linas kvällsbok. Jag har redan läst den en gång innan men den är så bra att jag läser den igen :D. En annan bok som jag hade velat läsa är Elsas Mode. Den boken måse jag läsa inom snar framtid. Jag sitter också och lyssnar på fett bra musik och chillar i sängen. På något sätt känner jag mig väldigt glad idag, jag vet inte varför. Det har inte hänt något speciellt...

Snart ska jag göra tidsinställda fotoinlägg så att bloggen håller sig uppdaterad nu när jag ska hem till mamma! Det blir mest bilder på naturen men också lite självporträtt, hehe...

THE HEART IS NATURE












foto: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Igår kom jag hem senare än vad jag trodde, jag kom hem vid 23.00. Jag orkade inte sätta på datorn därför blev det inget mer inlägg. Jag hade iallafall jätte trevligt och roligt hemma hos födelsedagsgrisen Annie. vi kollade på filmerna: The back up plan och I rymden finns inga känslor. Båda filmerna var jätte bra och roliga ;)
 

Idag ska jag gå ut och ta lite foton och njuta av att våren börjar komma. Jag tycker att det är så vackert ute! Senare idag och nästa vecka (v.10) kommer det att komma upp många foton som jag har tagit nu under helgen, supervackra foton tycker jag.

MADE BY ME ON POLYVORE.COM

Fashion, fashion, fashion
Jag tycker att t-shirten, svarta jeansen, svarta skorna (Jeffrey Campbell) och den gröna eller den beiga eller den svarta väskan längst ner passar ihop. Med t-shirten, ljusa jeansen, ankelbootsen (Jeffrey Campbell) eller dom beiga skorna (Jeffrey Campbell) och någon sv dom svarta skorna passar ihop. Jag själv hade velat ha allt, skitsnyggt! 

När ni ser detta inlägget sitter jag hemma hos Annie som fyller år och har en tjejmiddag. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg för att vara snäll åt er läsare ;)

LET`S FALL

Nu håller jag på att göra mig klar för att jag ska på tjejmiddag ikväll. Jag sticker 17.45 och jag måste torka mitt hår, måla naglarna och sminka mig. Innan idag har jag hoppat studsmatta med min lillebror och efter det var jag ute och fotade. Jag tog 123 bilder och bilderna har sådana vackra färger, det var sol idag och nu börjar man känna våren komma. Det är också den perfekta tiden att ta vackra bilder!

Jag kommer hem ca 22.00. Det kommer inte att bli några inlägg förens jag har kommit hem. Kram.


JEFFREY CAMPBELL LITA SHOES


Dessa skor är från Jeffrey Campbell Lita. Jag tycker att dom är skit snygga och själv vill jag ha dom svarta med brun klack. Jag vet inte hur mycket dessa skor kostar men det är nog en del. In my dreams, I know. Skorna finns i måååångaaaa andra färger och mönster. Dom blåa med träklack är också skit snygga, dom hade jag nog med velat ha, eller fast...båda dom på bilden under hade jag velat ha ;) haha...



MADONNA.BODYLOTION

Idag har jag varit i stan hela dagen, jag åkte in dit med två kompisar. Vi köpte presenter till en annan kompis som har en tjejmiddag imorgon för hon fyller år. Jag köpte också en bodylotion inne på H&M och en liten Madonna tavla inne på Tiokronorsbutiken. När jag kom hem, vid 19.20, åt jag mat och nu äter jag vaniljglass och kollar på Vampire Diaries. Jag ska snart ta ett varmt bad tror jag och sedan blir det myspys med chips och dipp.


Madonna tavlan

Bodylotion

HEY!

Jag gillade inte namnet på min förra blogg så jag gjorde en ny! Det blev alltså denna, liindseys.blogg.se. I denna bloggen kommer jag att skriva om vad jag har i min hjärna. Jag kommer fortfarande att ha kvar min gammla, fashionlee.blogg.se och det är mest för att det finns bilder på den, gå gärna in och kolla bilderna ;)

Jag hoppas att denna bloggen blir bättre och att jag har mycket mer blogglust. Kram.

RSS 2.0