SOMETHING IS FOLLOWING ME

© lindsey pledger. nikon L120

FYRA ENSTAKA ENSAMMA STUGOR

© lindsey pledger. nikon L120

SAILING INTO THE DARKNESS

© lindsey pledger. nikon L120

VI KAN GÅ I ELD

Nu har jag varit så snäll&gullig och fixat tidsinställda inlägg till er. Inte de bästa inläggen men det är svårt att fixa tidsinställda när man inte har så mycket blogginspo. Nu håller jag på att packa och när jag är klar med det ska jag klä på mig, får se vad det blir. Hörs for real på tisdag eller onsdag (tror jag).♥

GÅRDAGENS KLÄDSEL

jeans_drdenim. kofta_hm. linne_ginatricot
Egentligen bestod gårdagens klädsel av jogging byxor och en tröja men när det blev biotime tog jag på mig något mer lämpligt, bekvämt men ändå slappt.

BILDER FRÅN TOSSELILLA

© lindsey pledger. nikon L120

DANCING TO THE MOON

Godmorgon! Nu borde jag skynda mig, om två timmar och tjugo minuter ska jag vara klar och jag måste duscha, fixa mig och packa tills dess + att jag måste fixa tidsinställda inlägg till bloggen. Vi hörs under tiden!♥

JAG ÄR LUCY IN THE SKY, JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN


linne_ginatricot. shorts_veromoda. skärp_vet ej. kofta_ginatricot. armband_ur&penn

En av mina outfits igår såg ut såhär. Älskar dessa shortsen. Klippte av ett par alldeles förstora jeans och tadaaa, här är resultatet men dock måste jag ha ett skärp och en kofta när jag ska ha dom (stora i midjan). Men nästa köp är ett par högmidjade shorts så jag inte behöver dölja med en kofta.

BANANA // RASPBERRY

Sitter och mumsar på min hemmagjorda banan/hallon milkshake, riktigt god! Jag va som sagt och kollade på Harry Potter och Dödsrelikerna Del2. En bra film men inte den bästa, del1 va bättre tycker jag. Jag är egentligen inget Harry Potter fan men de sista filmerna har gjort mig lite mer intresserad! Innan jag stack för att kolla på bio försökte jag göra frisyrer och sminkningar som jag har sett på YouTube, gick väl sådär (sämst!) jag är verkligen kass på att göra sådana grejer..

Imorgon vid tre ska jag på en cykelrunda fest med familjen (en grej vi göra varje sommar, äter hos folk..), haha låter fel men det är ganska roligt. Sen på lördag ska vi kanske hem till mamma (kanske några från Stokholm kommer) annars ska vi vara hos pappa och då kan jag blogga, om jag är hos mamma kan jag inte. Får se hur det blir!

HARRY POTTER & DÖDSRELIKERNA DEL2

Hejdå! Nu ska jag se Harry Potter och dödsrelikerna Del2 på bio. När jag kommer hem får ni se dagens klädsel och bilder. Hörs!

BANANFLUGOR

Godmorgon! Sitter just nu och jagar bananflugor i mitt rum, not fun. Hade tusentals igår men det försvinner.. Ett tips, kasta aldrig en frukt i din pappaerskorg, flugorna forsar dit direkt och vill aldrig försvinna! Men över till något annat, idag har regnvädret kommit tillbaka (hade EN fin dag och det va igår) och det känns inte bra precis men ikväll blir det bio, hundra år sedan sen sist.. Men innan vi ska dit har jag ingen idé på vad jag ska göra, blir väl att sitta inne. Hörs♥

GENOM ELD

På menyn ikväll stod det ribbs med klyftpotatis, tomater och avocadosås, det satt fint i magen! Annars idag har jag suttit i en gummibåt på havet och flöt långt ut, badat, ätit glass och gått ut på en fotorunda på stranden (behövdes, hundra år sedan sen sist!). Resultatet får ni se imorgon. Nu tänkte jag åka lite longboard (måste ju bli pro, änsålänge kan jag väl stå och ta fart men inte precis så snyggt alltid..) och efteråt blir det gino, varma frukter med vitchocklad och vaniljglass till. Mumsigt det med!

EVERY TEAR DROP IS A WATERFALL

© lindsey pledger. nikon L120
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit i stan och där hittade jag lite grejer på rean, bland annat en tubtopp. När jag kom hem blev det en runda med longboarden, åt mat och drog ut med longboarden igen. Det blev en glass, satte oss på longboardarna och pratade, åkte hem men drog igen, stannade vid vägen och pratade igen. Vi har även haft gäster hemma men dom drog nyss. Skön kväll som förtjänar en nattsömn. Godnatt.

ETT MINNE BLOTT.

© lindsey pledger. nikon L120
Snart ska jag bege mig till köket för att äta lunch, sen bege mig till garderoben (som jag hatar just nu, hittar aldrig kläder!) och sist bege mig till stan med två tjejer. Får se om jag hittar något, rean har börjat försvinna och bytts ut med nya höstkläder. Mysigt det med.

GATAN UPP TILL HALLEN.


© Turkiet 2011 / nikon L120

Ska snart gå och lägga mig men passar på att göra ett inlägg. Sen sist vi hördes har jag åkt runt på longboarden, cyklat till Ica, kollat på Welcome To The Rileys, en helt okej film och märkt att jag raderat all musik på min iPod, good work Lindsey. Får fixa det imorgon för nu ska jag däcka i sängen. Godnatt!♥

WE DANCE TO THE BEAT.

Kom hem för en stund sedan från Tosselilla. Dåligt väder va det så inte lika kul men det va väl helt okej, jag åker inte karuseller vilket gör allt trippelt så tråkigt, hehe. Det fanns lite getter och andra djur så jag passade på att fota lite, bara redigera och sen dyker de upp här! Ikväll blir det mys, laddar upp med film, chips, godis & läsk sen på med myskläder. C A LATER!

TOSSELILLA

Goodmorning my friends! Dagens planer är att åka till Tosselilla med familjen så vi ska dra strax. I have no idea på hur länge vi ska vara där men det blir ett tag, hörs efter det. Next: dyka in i garderoben, sen Tosselilla.

.

Det blir en tripp till stan idag så vi sticker snart. Jag måste bara klä på mig men jag har ingen aning vad för något. Det är tråkigt att det inte är någon sol (alls!). Next destination: garderoben.


PERFECTO

Har precis kollat på The Perfect Man, ungefär för hundrade gången (men den är fortfarande bra). Imorgon har jag inga planer, ska regna och vara dåligt väder, blir nog en tripp till stan eller sitta bänkad framför datan och/eller tv:n. Sommaren är kort.


.

Hej! Jag va alldeles för trött och hade alldeles för mycket huvudvärk för att orka fixa tidsinställda inlägg, alltså har det blivit en liten "bloggpaus" i nästan två veckor. Jag har inte haft något internet men jag har faktiskt saknat att blogga.

Jag har inte hittat på så mycket, kom ju hem från farmor och farfar och direkt där på hade jag uppvisning. Pinsamt men det gick väll hyffsat skulle jag säga. Jag har varit i Malmö med min syster och hennes pojkvän, det blev inte så mycket köp (mest för att jag ska till Malmö med en kompis). Vi har varit hos gäster, trevligt det med. Jag va på TivoliRock med två underbara tjejer, det rockade fett och efter lite traskande på stan kollade vi på Gullivers Resor och somnade. Jag har även sett Black Swan, underlig film det men rätt så bra, och kollat på Min Låtsas Fru (rekommenderar om man gillar komedi, Jennifer Aniston och Adam Sandler).

Idag har varit en normal dag, kommit hem till pappa, fixat i rummet och duschat. Nu väntas pappas tjej och hennes barn men först måste jag klä på mig. Hejsvejs!


SNÄLLA BLI MIN

Hola amigos! Snart bär det av mot Stockholm. I bilen kommer jag hålla mig sysselsatt med att redigera/ladda in bilder från kameran till datan, kolla på film/filmer och sova! Hörs när jag är framme eller från iPaden ;)


RANDOM // UPPDATERING

Hej! Sitter och kollar på Fairly Legal med pappas iPad i knät. Jag ville bara testa om det funkar, hoppas det! Annars idag har jag inte hittat på så mycket, bara badat i havet och vilat.

Längtar till måndag för då blir det bilkörning ner till Stockholm, där blir det övernattning, sen hem på tisdagen och där väntas träning och dansuppvisning, wish me luck ;)

Glömde skriva att min syster fyllde 18år igår så grattis till henne!<3

BBQ

Nu blir det grillat!


WALKING...

Nu ska jag kolla på Adam och Eva så detta får bli ett snabbt inlägg.

Det blev några fynd på stan idag men inte så mycket som jag ville och trodde, sen hittade jag inte det jag ville ha men whatever, får åka till Malmö med en kompis i veckan :) Annars idag har jag badat i havet (tre gånger!) och solat. Vad har ni gjort idag? :)

FÖRSTA DOPPET

Har precis tagit mig upp från fotöljen efter att tittat lite på American Pie på kanal6. Redan sett den hundra gånger så tänkte sätta mig vid datan ett litet tag istället.

Dagen började jag med en joggingrunda, vilket jag har gjort för tredje gången denna vecka. Jag springer två kilometer på tio minuter vilket jag är stolt över! :) Efter det gick de flesta i min släkt ner till Bettnesstrand och där gjorde jag årets första dopp. Efter någon timme cykla vi tillbaka hem till farmor och farfar och där badade jag ytterliggare en gång. Sen hade självklart farmor bakat så då stoppade jag i mig två feta sockerkaks bitar med glasyr och strössel på (så himla gott!).

Imorgon vid halv tio (på morgonen) ska vi åka in till stan. Det blir shopping shopping shopping! Ni kommer att få se det jag har köpt en annan gång. Men nu ska jag försöka lägga mig och läsa en bok, men först, borstatänderna. Sov sött!

INSPO: SUMMER




we♥it


DÖDSRELIKERNA

"Förlåt" för den dåliga uppdateringen men det är så här, jag är hellre ute eller hittar på något annat än att sitta vid datan hela dagen så det får ni räkna med :) Men iallafall, idag har jag varit på Betnesstrand med min kusin och där brände jag mig på ryggan så nu är jag vit efter bikini snörena och röd där jag inte är vit, inte fint. Somnade nämligen när det va som varmast, ett tips - gör aldrig det! :)

Igår kväll hittade jag inte på så mycket, blev att vi satte igång Harry Potter - Dödsrelikerna del 1. En väldigt bra film som jag rekommenderar och jag längtar till att se del 2. 

Snart ska vi äta och det blir tacos, gött. Efter det ska jag sätta mig och redigera massa bilder jag fotade igår och idag (de kommer upp på bloggen) och efter det ska jag sätta mig och kolla på Superhjältarna. Grymt! Vad ska ni göra ikväll?


BECK

Vad har ni gjort idag? Själv tog jag en springtur imorse, vilket jag ska börja göra ungefär 3 gånger i veckan (om jag orkar) sen blev det våfflor till lunch och efter det blev det en stund vid Hörnefors bad.

Idag har inte vädret varit på topp, precis som igår, pendlat mellan sol och moln. Jag hoppas att det blir finare väder snart så att man kan njuta av sommaren!

Annars, vad har jag hittat på när jag inte kunnat vara ute? Jo, jag har tittat på Beck - Advokaten (inte min typ av film men den va ganska bra), redigerat massa bilder (äntligen vet jag hur man redigerar) och läst - Systrar i jeans.

Nu ska jag hoppa in i duschen, om det finns varmvatten, men efter det har jag ingen aning. Några tips?


TÄVLING

Jag är med och tävlar i Dagens blogg på den HÄR tjejens blogg - Linnea Photography. Va med du också! Direkt länk till inlägget hittar du HÄR. Lycka till♥

UMEÅ

Hej kära läsare. Sitter hemma hos farmor och farfar i Umeå nu. Vi va framme här vid två inatt så inget bloggande men snäll som jag va/är fixade jag fyra tidsinställda inlägg åt er.

Idag har vädret pendlat från molnigt till sol så det har varit svårt att planera vad man ska göra. Det blev iallafall en jogging tur med min kusin efter frukosten och sen har vi slått några bollar på Golf ranschen (?). Ikväll blir det grillat på menyn och en skön kväll med film. Vad ska ni hitta på ikväll och hur är vädret hos er?

p.s Det finns inget trådlöst internet här (som jag trodde) så tyvärr blir det inga bilder om jag inte fixar det på deras data.

SAKNAD

© Turkiet 2011 - nikon coolpix L120

En stor saknad just nu är Turkiet. Gick igenom alla bilder och vill bara spola tillbaka, tillbaka till Turkiet. Det va en betydelse full resa, en lycklig resa, en resa utan tankar, en resa med frihet och en resa med värme från olika håll♥

CHANGE

© lindsey pledger / nikon coolpix L120

ETT HOPP FÖR LÅNGT

© lindsey pledger / nikon coolpix L120

SVARTVITT

© lindsey pledger / nikon coolpix L120

Jag har fastnat för svartvita bilder där motivet är en växt. Det känns som att det finns en historia bakom, en alldeles egen historia. Att det har hänt något...sen kom ljuset tillbaka. En känsla finns - En tanke.

Det blev inget körande till Umeå idag utan det blir imorgon bitti istället. Hela vägen till Umeå. Fett drygt. Men jag har inte suttit hemma och bara drygat idag utan istället sov Molly hemma hos mig vilket va kul. Idag har vi ätit pizza på Pizzaboden sen hem till henne där vi med lekte hennes 3-åriga söta lillasyster hela dagen. Kom ungefär precis därifrån och ska nu äta.

Och som avslutning på detta inlägg visar jag en bild från dagen. Jag ska föreställa Magiska Shitten! Jag bjuder på den ;)

Bild tagen från Mollys blogg: http://mollymichelles.blogg.se


ÄNTLIGEN.

Äntligen hos pappa.
Äntligen internet.
Äntligen Shopping.
Äntligen Umeå.

Imorgon drar jag till Umeå eller ja, först Stokholm eller Gävle och sen vidare till Umeå på söndag. Ikväll blir det packning men först Molly. Laters.


SWEET.


010711

Idag är det den första juli. Shit vad tiden går fort. Vi har bara sju veckor sommarlov kvar (!!). Vad ska ni hitta på idag då? Själv har jag ingen aning (som vanligt...), kanske solar eller åker in till Malmö? Who knows ;)

RSS 2.0