TURKIET OUTFITS DEL 3


skjorta H&M
bikini H&M

linne H&M
bikini H&M

Beach outfits -Turkey

TURKIET OUTFITS DEL 2


kjol (klänning) H&M
t-shirt H&M

A LITTLE BIT OF SUNSHINE

Tyvärr va det italienska uppbokat både idag och imorgon så det får bli på torsdag kanske. Snart ska jag sätta igång med att göra iordning mig, platta håret, klä på mig och sminka mig. Sen vid åtta blir det maaat! Det som är så sjukt är att det är typ mat hela tiden! Jag skojar inte, jag kommer att ha gå upp i vikt tills jag kommer hem. Haha :)

Jag har fixat två tidsinställda outfits inlägg till er medans jag är out of the house. Jag ska försöka filma en cool grej som finns här på hotellet. Men isåfall får ni se vad det är på videon ;) Nu ska jag dra! Vi hörs imorgon om inte ikväll.

TURKIET OUTFITS DEL 1


t-shirt H&M
shorts (avklippta jeans) Cheap Monday
bikini H&M


shorts Next Level
t-shirt H&M
bandeu BikBok

TURKIET DAG 3

Merhaba! ("Hej" på turkiska). Nu har jag tagit lite outfits bilder från dessa dagar jag har varit här, de bilderna kommer upp snart så håll utkik ;). Idag har jag bara stekt i solen och badat i poolen. Typ det enda vi gör här men det är skönt till max! Igår kväll (därav ingen bloggning) var det en show på hotellet som var riktigt grymt, jag har även filmat så det kanske blir en video som dyker upp i veckan. Efter showen gick vi vidare till ett "disco" som också var här på hotellet, det var faktiskt ganska kul. Det var nästan ingen där så vi gick upp och dansa. Vi drog hem vid ett, det slutade även då. Sen var det bara att sova.

Ikväll ska vi fira min pappa som fyllt femtiö år. Han gjorde det i november men vi firar han nu, deet är även därför vi är på denna resa. Vi ska äta italiensk á la carter (tror jag att det stavas), om det inte finns bord ska vi göra det imorgon. Det kommer att sitta fint i magen, vi har bara ätit buffé hela tiden, frukost, lunch och middag men jag måste säga att buffén är riktigt god, det är hur mycket som helst man kan välja på och det är från kyckling till kött, frukt till bröd, pommes till dessert. Ja, allt möjligt! Förutom bacon på morgonen...

Nej, nu ska jag sluta babbla men kom tillbaks snart och cheka in mina outfits ;) Kram.

TURKIET DAG 1

Hejsan! Har du det bra? Själv har jag det toppen! Vi ska snart äta middag här på hotellet och fira morsdag även om inte min kära mor är här. Men farmor, min farbrors fru och pappas tjej är mödrar så vi ska fira dom. Dagen har jag spenderat vid poolen. Där solade jag, brände mig lite, och badade. Jag har även gått lite på stranden men den var inte så fin som jag trodde så vi kommer nog bara vara vid poolen eller på "vatten landet" som hotellet har.
Vi kom hit igår lite innan ett. Luften var fuktig och varm och det kändes verkligen som utlandet. Tänk fyra år sedan, så nu är jag jätte glad! Internet har inte fungerat på min data men jag ska försöka senare och då får ni ta del av mina foton (kanske).
Nu i veckan blir det nog bara ett inlägg vilket kommer upp på kvällen. Jag vill inte hela tiden tänka på att blogga och jag vill njuta av det här! Så deal with it ;) Men nu ska vi dra, hejdå.

VÅRT HOTELL


Det här är en ganska liten bild men jag tror att det är såhär vi kommer att bo. Det är riktigt stort och jag är så lycklig!! Hotellet heter: Lykia Links Resort Hotell, och det ligger i Antalya. Har någon av er läsare varit där eller ska dit? När ni läser detta sitter jag nog på planet. Ha det bra och må bra för det ska jag, kram!♥

LADY GAGA♥

I´m beautiful in my way cause God makes no mistakes...
Don´t be a drag, just be a queen. Don´t be a drag just be a queen.
We all are born superstars.
There´s nothing wrong with lovin´ who you are.
Don´t hide yourself in regret, Just love yourself and your set.
No matter gay, straight or bi, lesbian, transgendered life.
I´m beautiful in my way cause God makes no mistakes!

Cause you were born this way, baby.

Beatiful and meaningful text by miss Lady Gaga!♥

ORANGE IS A COLOR

Jag såg precis en solnedgång (?) men det regnade ute så jag kunde inte ta kort :( Istället fick jag ta från fönstret, kan visa er en annan gång :) Min bror kom in på mitt rum och bad mig titta ut, det var helt oranget och himmlen var så fiiin!

I`M SO TIRED I SLEEP IN HEAVEN

Okej, nu sitter jag bara och segar framför datan. Jag har inte så mycket mer att göra nu och jag väntar på att klockan ska ticka sig fram till 00-01, det är då vi kör här hemmifrån. Jag måste även duscha men jag tar mig inte lusten att göra det...

Har ni läst LisaPlace´s blogg? jag gjorde det precis, för ca. andra gången, och jag måste bara säga en sak. Skit grym blogg! Snygga ooch coola bilder, mycket mode och hon skriver på ett roligt sätt. Inte så rakt och "svenskt", om ni fattar?! Ett plus är att hon är så otroligt söt!

Nej, nu ska jag ta tag i grejen och hoppa in i duschen eller kanske till och med i ett bad. Får se vad jag orkar. Jaja, jag hoppas om jag  oorkar att ni ska få ett mode kollage senare. Hej svejs och vi ses i badet, skoja :D (jag är trött...)

DUKTIG CHEY!

Jag håller forfarande på att packa. Det tar lite tid det. Men jag har också testat lite kläder. Jag tog typ fram lite mer än min halva garderob på sängen men självklart kan får jag inte ha med så mycket för "bara" en vecka så nu har en tredjedel åkt tillbaka till garderoben igen. Jag håller även på att ladda batterierna till kameran och sen letar jag fram lite grejer som jag inte hittar men vill ha :) Jag är snart klar, jag ska bara packa ner allt i väskan och ta fram underkläder.

Snart hoppas jag att det är mat! Jag är typ as hungrig! Ni vet när man packar, det tar på krafter ;) haha... (överlägsen röst) Torr humor ni vet :D

YOU IS WHAT I NEED

Cha Cha! Jag kom hem precis (typ...). Under tiden jag ska packa kommer jag att lyssna på Party Rock Anthem - LMFAO ft. Lauren Bennet, GoonRock. Skit bra låt ;) Jag ska som sagt börja packa, jag har inte haft tid innan. Jag ska med installera skivan till nya kameran in till datan, så ni får ta del med mina outfits (vissa har jag fotat) och bilder :) Men pappa måste bara komma hem först.

Nej nu ska jag börja packa, vi hörs sen!

MAX IT!

Jag kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg. Hela blogg världen är typ död, ingen uppdaterar... Haha. Snart ska jag och Elvira gå ut lite, hon är väldigt hyper kan jag säga. Därför måste jag gå ut och rastar henne :D haha, torr humor, hehe.

Idag var jag på en liten runda i stan och då köpte jag (mina efterlängtade) bikinis. Väldigt nöjd. Det är en svart och en gul underdel från h&m :) Jag köpte också en klänning, av det presentkortet jag fick av farmor. Sen hämtade jag också min skolavslutnings klänning hos mamma, fiin fiin. Det är en svart maxi klänning (lång klänning).

Men nu ska vi dra. Det kommer något inlägg senare (tror jag).

THE LAZY SONG

Hejsan hoppsan! Jag ska bara vara hemma en liten stund innan jag sticker igen. Jag ska in till stan och hämta lite saker hemma hos mamma, bland annat min skolavslutnings klänning. Ändå när jag är i stan ska jag passa på att köpa mig någon bikini underdel. Innan jag kom hem åt jag och min söta kompis Clara glass på Ottos, lika gott varje gång!

När jag kommer hem efter stan ska Elvira hänga med. Hon ska sova hos mig i natt för ja... Det kommer nog inte att bli så mycket bloggning för vi måste bli klara med ett arbete som ska redovisas imorgon. Vi ska ha ritat av varje millimeter på tre vinklar av ett verktyg (vilket jag är klar med) sedan ska man också skriva om verktyget. Och det har jag inte ens börjat på. Not so good. Sen hoppas jag också att jag kan installera skvian för min nya kamera, då kan jag äntligen ladda in bilder till datan :)

Nej men nu måste jag göra mig iordning, vi hörs!

LUCKY YOU, LUCKY ME

Tjingeling! Jag har ätit lite mat nu och fy vad gott det va. Jag stack ju till skolan igen och där skulle vi vara 15.30 så jag hann inte att vara hemma så mycket. Jag hann inte ens att göra en macka eller något att ta med mig. Vi slutade vid ungefär 21.15 och man var igång hela kvällen. Om någon undrar och har missat det så hade vi en middag till våra föräldrar, det blev väldigt lyckat och hela kvällen var rolig :)

Nu ska jag tvinga ner mig till sängs, jag är jätte trött men först måste jag kika in på några bloggar. Btw, jag läste ut Elsas Värld igår och i slutet står det att en 3:a ska komma och det hoppas jag verkligen :D hehe... Godnatt!

BEDTIME STORIES

Det här blir mitt sista inlägg för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Nu har jag bara ett eller två kapitel kvar av Elsas Värld, jag får se om jag läser. Jag vill spara hela boken, jag vill inte att den ska ta slut!! :(

Imorgon ska vi i vår klass ha en vårmiddag för våra föräldrar och jag måste vara där redan halv fyra och jag slutar halv tre så det blir nog inget inlägg där i mellan. Men vi hörs vid 21.00 eller senare (för då kommer jag hem). Men godnatt och ha en good day imorgon!♥

TÄVLING -LÄNK

Vinnaren är Molly -----------> http://seskorpis.blogg.se/molly


SNYGGA BIKINIS


Den här heta bikinin kommer från h&m. Själv vill jag ha den gula men jag visste inte att det fanns i denna färg. Jätte söt och jag blir sugen på något sött bara jag ser på denna bild. Jag måste ändå åka köpa en ny bikini till Turkiet. Den kommer nog inte att finnas i Kristianstad men man kan alltid hoppas. Den gula tror jag är slutsåld i Kristianstad och i de flesta butikerna, dels för att den är populär och allt gult är så otroligt snyggt till bränna! Sen är de också billiga, "bara" 50:- per del, de flesta andra brukar kosta vid minst 70:- per del.

TIPS PÅ OUTFIT


Jeans-Gina Tricot / Cardigan-H&M / Shoes-H&M / Body-BikBok / Bag-Monki / Clutch-H&M / Sunglasses-BikBok / Necklace-BikBok / Bracelet-BikBok

Här är en fin och enkel outfit. De gröna jeansen passar snyggt till en t.ex. body eller ett linne instoppat. På dagen eller när det är varmt ute behöver du inte ha en kofta över eller en stor väska. Då passar ett fint halsband och en sommrig clutch till. När det blir kyligare kan du ha en fin stickad kofta och byta ut clutchen till en väska du hänger på axlen. De stora glasögonen och de sommriga skorna/ballerina passar både till varmt och kyligt. Till detta passar det att ha en sträv bakåtslickad hästsvans.

♥ FOTORUNDA ♥

Nu har jag varit ute på min första fotorunda med min nya kamera. Kameran tar jätte bra bilder men det kommer att ta ett tag till, till att jag blir "kompis" med kameran, det kan ta ett år eller mer. Men det känns iallafall skönt att ha en "riktig" kamera. Jag älskar att fotografera och det blir inte rätt känsla, tycker jag, med en digitalkamera. 


Nu ska jag ta mig något att äta, sedan blir det matte och sen vet jag inte, förmodligen datan... Eller kommer jag att bänka mig framför tv, eller kanske hålla på med kameran. Får se vad jag väljer.

Va med och tävla, du vinner en länk och tävlingen avslutas senare idag. Lycka till!♥ HÄR hittar du till tävlingen.

WATCH THIS


Haha, sjuk video.

FINN FEM FEL


Bilden kan inte bli större.

Nu kör jag igång med en liten tävling! Den som hittar alla fem fel först vinner en länk. Tävlingen avslutas imorgon. Lycka till!♥


HEAVENS DOOR



Två heta outfits. We♥it

NUMBER 22

Jag såg precis på min statistik igår, 22/5, att jag hade 22 besökare. Fett coolt, 22 besökare på datumet 22. Jag fyller även år på datumet 22. Kanske mitt tur nummer? Jag som är lite konstig? hehe..

OH MY GOD!

Jag säger bara en sak: OMG!! Pappa har precis köpt en kamera till mig (egentligen är det jag som har "köpt den" för jag ska betala för den) och jag är överlycklig!! Det är en svart Nikon COOLPIX L120, tror jag att det va. Bilder kommer sen ;) Perfekt till Turkiet. JAG ÄR GLAD!

I´VE GOT A FEELING

Gissa vad jag hittade i brevlådan nyss... Jag hittade ett kuvert till mig från farmor. Och i den fanns det presentkort till h&m och Lindex. Tack farmor! :)

Nu ska jag ta något och fika sedan ska jag göra lite matte och packa upp kläder och sånt från mamma. Jag har redan börjat fundera ut lite outfits till Turkiet och det kommer att hänga med mycket kläder kan jag säga. Jag tror inte att pappa kommer att bli så glad över det :D

Jag kommer att pyssla ihop lite outfits och tips som jag kommer att visa upp på bloggen, senare denna veckan... Det pirrar i magen bara jag tänker på det :)

SUMMER

Summer inspiration - we♥it

SHOES // SKOR

Jag såg på Nelly.com att de har en exakt kopia av Jeffrey Campbell skorna. Sömmarna, storleken och allt är exakt likadant. Den enda stora skillnaden är att de äkta (Jeffrey Campbell) kostar mellan 800-900 kr och de från Nelly kostar 400 kr. Stor pris skillnad, så kika in på Nellys hemsida och beställ hem :)

SUNSHINE


barneys.com / net-a-porter.com / chickdowntown.com / zappos.com / nordstrom.com

SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNING DEL.1


Den här klänningen från h&m kostar 149kr är väldigt fin till t.ex. skolavslutningen. Inne i butikerna finns också mönster bland annat blommigt och prickigt. Den blommiga eller den puder rosa är de sötaste till skolavslutningen, tycker jag. De kan matchas med en jeans jacka och ett par söta ballerina skor, antingen svarta eller i en färg som har en kontrast till klänningen. Håret kan vara utsläppt men det är också fint om man han gjort något med luggen, t.ex. gjort en inbakad fläta eller bara dra "bak" håret på sidan och sätta en klämma. Det är också fint (om man kan) göra en fin håruppsättning. Lite slarvigt men snyggt!

Priset är väldigt billig. För er som inte vill investera så mycket pengar är den här klänningen perfekt! Ett litet tips till er som inte har hittar eller är osäker på vad ni ska ha på er. (Själv har jag köpt den blommiga men ska lämna tillbaka den pga jag har hittat en annan).

iHOLA!

Tja bloggen! Back on track again (haha, skojar) ;) I natt ska jag sova hos min kära fader. Jag var på en show tidigare som min lillebrors klass hade. Det var väldigt roligt att se! Skrattade skit mycket med min kompis Annie som satt bredvid mig. Jag tänkte bara hålla er uppdaterad med att säga att jag har fått en ny data. Pappa fick den från sitt jobb och nu är den min. Den förra jag hade var ändå som en tegelsten så det var på tiden ;) hehe... Ni kommer att få bilder sen.

Tidigare idag var jag med en kompis, vi gjorde inte så mycket. Åt pannkakor och var ute på deras trädgård. Det var ett tag sedan vi var så det var roligt :)♥

Nu ska jag göra några få uppgifter i matten, jag har prov imorgon så wish me luck!


INSPIRED TO THE SUMMER



jump suit - theoutnet.com / boots - net-a-porter.com / bracelet - forever21.com / scarf - matchesfashion.com / sunglasses - ray-ban.com / belt - forever21.com

WANTIES FOR SUMMER




cardigan-lagaroonne.com / t-shirt-idontlikemondays.us / blue harems-net-a-porter.com / white shorts-allsaints.com / pink shorts-unger-fashion.com / red shorts-net-a-porter.com / black shorts-coggles.com / indiana shorts-topshop.com / light blue shorts-misselfridge.com / pink harems-dorothyperkins.com / flower harems-peacocks.co.uk / black harem-blueink.co.uk / shorts-blueheavenboutique.com / blue shorts-ly.st / vintage shorts-vintagetrends.com

One word -me want! Underbart till sommaren. Koftan vill jag så ha, så otroligt snygg. Passar både till shorts och haremsbyxor, alla möjliga färger och mönster. Ge mig säger jag bara!

SLEEP AMERICA

Nu ska jag (äntligen) lägga mig efter att ha gjort 5 tidsintällda inlägg. Inläggen kommer att komma upp 16.00 varje dag så håll utkik! Jag blev faktiskt väldigt nöjd med inläggen. Inspiration blandat med mode. Nu ska jag inte avsläja så mycket för att ni ska få se dom själva :) Nu ska jag göra mig i ordning för sängs. Godnatt och sov sött!

HOT HOT SPOT

black t-shirt - superette.co.nz ι americana top - missselfridge.com ι grey cardigan - lagaroonne.com ι transparent shirt - idontlikemondays.us ι grey top - idontlikemondays.us ι boy t-shirt - idontlikemondays.us ι red shirt - generalpants.com.au ι brown top - conleys.de ι blue top - tillys.com ι denim shirt - fatface.com ι dark shirt/t-shirt - musthaves.dk

SUMMER TREND



I sommar
kommer man att se många tjejer gå runt i långklänningar och byxdressar, man kommer också att se mycket gult. Själv hakar jag på trenden med långklänningar, jag ska nämligen ha en långklänning från h&m på mig på skolavslutningen ;) Jag kommer även att använda gula linnen/t-shirtar och ni kommer också att se mig i en aprikos byxdress med svarta prickar på från h&m :) Det gula kommer jag att matcha till shorts men också till cykelbyxor. Ska du haka på sommarens trend (som redan börjat)?

ORIENTERING

Nu är jag hemma från skolan! Orienteringen (stavning?) idag var inte den bästa, alla sprang typ vilse. Sen när jag cyklade hem mådde jag jätte illa och det kändes som att jag skulle svimma. Men när orienteringen var slut fick man cykla hem, sen började alla vanliga lektioner igen vi elva. Skönt! När jag kom hem tog jag en varm dusch sedan somnade jag i sängen i ca en timme. Tur så han jag till skolan!
Egentligen ska jag till mammi idag men jag stannar hos pappa en dag till. Då har jag tid att blogga och fixa tidsinställda inlägg ;) Jag ska även göra lite läxor och kolla på Vampire Diaries på datan, jihoo!

VINNARNA: BLOGGSVAR

Nu har jag utsett vinnarna av bloggsvar! Jag måste få er e-mejl adress och bloggadress innan jag skickar, skriv det i en kommentar eller på: [email protected]. Gör detta så snarast som möjligt!

Ida Karlsson
Maja Hansson
Miasfashion

LATMASK

iHola! Nu har jag suttit i typ en timme och gjort ett kollage. Drygt! Men jag blev nöjd. Det är kollaget i mitt förra inlägg om ni undrar :) Men nu är jag trött, jag har lekt ganska många timmar med Albin, jag fick inte så mycket sömn igår och jag har latat framför datan. Säng för mig nästa! Jag har tyvärr inte gjort något tidsinställt inlägg, får se om jag kanske gör något/några. Det kommer iallafall komma upp ett inlägg snart med vilka som har vunnit, så håll utkik ;)

COLORFUL PARIS



COLORFUL PARIS
Vilken outfit tyckte ni var snyggast? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 eller 9? Själv gillar jag alla lika mycket!

THE RAIN WAS FALLING

Som ni kanske har märkt blev det ändrade planer. Vi skulle inte kunna komma hem från Elvira igår, så istället fick vi sova över där. Därav ingen bloggning :) Vi sovde i deras garage men egentligen skulle vi tälta ute på en lekplats men det verkligen SPÖ regnade, mysigt det också. Vi kollade på filmen The Proposal, ganska bra film, jag har sett den några gånger innan så den var inte lika bra. Maten och tårtan var iallafall god! Vi fick grillad kyckling med klyftpotatis, majskolvar och sallad och tårtan bestod av grädde, jordgubbar och maräng botten. Mumsmums! 


Imorse vaknade vi ungefär vid tio, inte med så mycket sömn, och då stack vi till stallet. Elvira skulle rida, på stallet såg jag så mycket fint som jag ville fota men jag glömde att ta med kameran. Typiskt, hästarna var så söta!


Jag har precis målat mina naglar, röd fick det bli idag. Senast hade jag orange och den köpte jag på h&m när jag var i Stockholm, bara 10:- och den var bra, älskar den färgen. Jaja, snart ska kanske jag och pappa gå över till Albin en liten stund, det var ett tag sedan sist. Annars vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta en dusch sedan fixa massa tidsinställda inlägg till nästa vecka! Jag ska också utse vinnarna till bloggsvar ikväll så var med och tävla!♥

SISTA CHANSEN

Ikväll utser jag vinnarna. Sista chansen att anmäla sig! Skriv namnet på din blogg, din e-mejl adress, lägg till mig på bloglovin´ och skriv att du är med. Lycka till!♥

DANCE TO THE BEAT

Efter en stund att Annie var hos mig kom Patricia. När hon kom slog vi in Elviras present, väldigt pimpad ;) haha... Vi har också ätit vanilj glass med mango bitar som vi skärde :) Gott... Annie har precis stuckit hem och här sitter jag med Patricia, vi ska gå ut och hoppa lite studsmatta. Det här är det sista inlägget innan midnatt tror jag ;) Ha en skön kväll, kram!

BLACK AND WHITE

Nu är min kompis Annie på väg hit. Vi ska som sagt fixa en prensent till vår kära kompis Elvis (Elvira). Jag måste skynda mig att borsta tänderna, klä på mig (jag har mjukis på mig) och sen ta fram lite grejer. Vi hörs! (:
foto & redigering Lindsey Pledger

AWESOMENESS

from we♥it

LADY FREAKING GAGA


SOMMARENS NAGELLACK, FÄRG OCH PASTELL




WANTIES!



Update: Den rosa tunnikan som jag har skrivit kommer från Gina Tricot kommer från h&m.

UNO DOS TRES

Hola amigos! Idag har jag varit i stan med några kompisar. Vi köpte en (flera) presenter till vår kompis som fyller 14 år, hon ska nämligen ha en grillkväll/födelsedags firande imorgon. Grattis till henne! :) Fy tusan vad jag var sugen på att köpa något, men jag hade bara en hundralapp och jag har inte en blekaste aning om vart mina andra pengar har tagit vägen. Jag trodde att jag hade lite i mitt kassaskrin men den ekade tom... Typ värsta shopaholic här!!
Just nu väntar jag på att få äta middag, och tiden fördröjer jag med att ändra om lite i mitt rum, så som i min hylla och vid mitt smink och smyckeshörna.

ELSAS VÄRLD, IN MY ♥

Jag har kollat på ett avsnitt av SuperStylisten Jonas, nu ska jag bara komma upp ur sängen bege mig till badrummet och borsta tänderna. Sedan måste jag också orka ta på mig pyjamas. Jag är hur trött som helst så jag får se om jag läser. Jag måste bara säga att jag har ändrat mig, Elsas Värld är den bästa boken ever!! Jag kan knappt sluta läsa den när jag väl har satt igång. Den är hundra gånger bättre än Elsas Mode. Jag har bara ca 70 sidor kvar att läsa (tror jag att det var). Jag kommer gråta den dagen boken är slut :( Jaja, godnatt på er!♥

BLOGGSVAR

Hej! Ni som har anmält er till tävlingen om bloggsvar, skriv att ni är med! Jag har råkat radera dom inläggen där ni har skrivit att ni är med. Sorry! Om det är någon ny som ska anmäla sig, gör helst det i detta inlägg. KRAM!

SUMMER SHOES

Här är lite inspiration till sommarens skor! Allt från klack till sneakers till ballerina. Jag älskar Vans blommiga skor, jätte söta och speciellt till högmidjade shorts och en söt blus. De gula skorna nere i hörnan, I love them! De kan matchas till en fin bikini/badräkt och en vit transparent skjorta/blus över. De svart, vit och röda ballerina skorna är lite sailor inspirerat. Sailor tycker jag är snyggt när man matchar högmidajde shorts, vit eller marin blå blus och tillexempel sådana här söta ballerina skor. Ett par andra sailor inspirerade skor är dom randiga låga med ett brunt mocka snöre längs kanten som till slut blir en rosett. Sött! Sen påmminer också dom vita längs ner, lite om sailor.
Hoppas du fick lite inspiration!

I SAID HELLO

Hem Ljuva Hem Internet Ljuva Internet. Äntligen har jag internet! Jag märker hur mycket statistiken sjunker när man inte kan blogga. Men nu är jag igång igen :D hähä. Jag har varit hos mamma tills idag för pappa har varit borta, men nu är jag hos pappa tills måndag och sedan blir det mamma igen. Sen när jag kommer hem till pappa igen sticker jag till TURKIET!!! (kan inte fatta det) på lördagen. Jag kan verkligen inte fatta att jag ska dit. Senast jag var utomlands var maj 2007 när jag var på Mallorca med min släkt, samma släkt som denna gången :)

Jag har precis kommit hem från skolan. Helt okej dag... Vid sex idag ska jag på ett möte i skolan, vi ska ju på klassresa till Götet (Göteborg), vi kommer få information och sånt. Längtar dit. Synd bara att jag inte åker karuseller, vi ska vara på Liseberg en hel dag. Roligt för mig! :D not...

JOBBIGT

Jag fattar inte varför mina bilder blir så små när jag har gjort ett kollage på Polyvore.com. Det är j*vligt störigt och irriterande för jag gör dom stora där och sedan blir dom så små på bloggen :( Händer det så med dig om du har gjort ett kollage och lagt ut på din blogg?

FASHION & INSPIRATION

fashion and inspiration!

TÄVLING: BLOGGSVAR

Nu sätter jag igång med en tävling. Jag lottar ut tre stycken bloggsvar! Gör så här:
  • Kommentera att du är med, t.ex. "Jag är med"
  • Skriv varför du vill ha bloggsvar
  • Skriv din e-post adress
  • För ännu mer chans, lägg till mig på Blogglovin´ -skriv att du gjort det
  • För ytterligare mer chans, skriv och länka till denna tävling på din blogg
Nytt: Jag utser vinnarna om två veckor så var med och tävla! LYCKA TILL!♥

THE PERFECT JACKET

Denna underbara (hehe) jacka hittade jag inne på JC när jag var i Stockholm. Jag verkligen gillar inte min skinnjacka som jag har nu för det är denna modell jag vill ha. Det var bara otur att jag inte hade pengar till den... Den låg på ett helt random ställe i min storlek, fatta den var typ utvald till mig. Jag ville nästan börja gråta för jag ville och vill ha den så mycket! GIVE ME!!

SHOPPINGEN I STOCKHOLM

H&M
Gina Tricot
H&M
Detta var det jag köpte när jag var i Stokholm. Jag köpte också ett par vanliga svarta tights, behövdes! Sen köpte jag också en vit spets bandeu inne på Lindex men den lämnade jag tillbaka ;) Jag shoppade inte så mycket men det blev iallafall något. T-shirten från H&M hade jag på mig idag på en av våra tre danser.

I CAN´T GET ENOUGH

t-shirt Weekday
byxor DrDenim
kofta Zara
skärp Second Hand
ring U.S.A
ear cuff Glitter
Sorry. Jag vet att det har bara blivit dåliga outfits bilder i speglen men det finns ingenstans i vårt hus med en hel vit vägg, det står möbler i vägen eller är det för liten plats. Men det är väl bättre än inget?

ÄLSKAR`T

foto: Lindsey Pledger
redigering: Lindsey Pledger
kamera: Sony DSC-W360

I KNOW WHAT BOYS LIKE

Nu har jag och min bror varit och lekt med Albin. Så Himla Söt! Nu måste jag gå igenom och se om jag har någon läxa, annars blir det en fika, dusch och sedan tv eller läsa i Elsas Mode. Vad ska ni göra nu? :)

..........................................................

Hellu! Jag har varit hemma i ca en timme från dansen. Det gick väldigt bra och det var superduper kul! Nu är det över, nästan... Vi ska ha en till liten uppvisning den 21 maj. Jag vet inte riktigt vilken/vilka danser vi ska dansa. Det kommer en bild sen på mig där jag har mitt fina smink :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är skit trött, vill bara sova. Men jag måste tvätta av håret för jag har tonvis med hår spray ;) Sedan måste jag också tvätta av sminket. Drygt! Men aja, vi hörs.

SUNSHINE IS WARMING

foto: Lindsey Pledger

RSS 2.0