OUTFITS.

Bandeu: GinaTricot Svarta jeans: DrDenim Gröna jeans: BikBok Linnen: BikBok Väska: Monki Skor: Monki

De snygga linnena från BikBok som jag bloggade om tidigare har jag matchat i outfits. Jag gillar bådar outfitsen lika mycket. Har ni en favorit? De här plaggen skulle mer än gärna få hänga i min garderob!

FEELINGS IS HARD.


TEXT.


FUNNY PICS.


SAHARA TOP

Detta ursnygga linne finns inne på BikBok för "bara" 149kr. Ett linne jag verkligen vill ha (och behöver, säger vi)! Men jag kan inte riktigt bestämma om jag vill ha den svarta, blåa, vita eller mint gröna, alla är så sjuuuukt snyyyyyga! Det är en flätad korsning därbak som gör den "unik". Snyggt till jeans eller shorts (instoppat), detta matchas med en bandeu under.

SUNRISE

© lindsey pledger / nikon coolpix L120
Jag bjuder på en liten sommar bild på en sommar dag! Äntligen har solen kommit och jag har legat på stranden, visst det blåste lite men det va ganska varmt. Wiiho säger jag bara. Hoppas verkligen att detta håller i sig i en och en halv månad nu ;)

Jag har glömt berätta att jag ska till Umeå nu på lördag. Varje sommar åker vi dit i ca en vecka för att umgås med farmor och farfar samt kusiner som också är där då. Självklart kommer jag att shoppa där och jag kommer bli brun (hoppas jag). Jag kommer också ta med min kamera och datan dit (daaah!) så det blir ingen sämre uppdatering ;)

Nu ska jag packa, ska som sagt till mamma om ca en timme. Vi hörs (med tidsinställda inlägg) :)

TIPS: FLER LÄSARE

 
Seepid är det enklaste sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.

SUNSHINE & LOLLIPOP

Godmorgon! Känns fel att säga det men jag vaknade trots allt för en timme sedan. Jag har gjort det hela vecka, vaknat mellan 12-13 och jag har ingen aning varför. Kanske sommarlov?

Idag ska jag ligga på stranden med min syster, solen har kikat fram så det börjar bli varmt nu. Senare ska jag kanske över till grannarna och vid sex har jag dansträning så då åker jag in till stan och där stannar jag hela veckan. Det är ju mammas vecka nu men jag har fixat tidsinställda inlägg så att bloggen inte ska ligga öde ;)

Vad ska ni hitta på idag?

.BLOMMA.

©lindsey pledger / nikon coolpix L120

SEPIA

Tröja: GinaTricot Shorts: WEEKDAY
Det här har jag gått runt i idag. Lite varmare va det idag så jag passade på att ha shorts på mig. Jag fick ett par jeans av en kompis men dom va inte riktigt min stil så jag klippte dom och voíla! så blev det shorts.
Egentligen har jag bara varit hemma idag men tanken va ju att jag skulle va med kompisar, tur det egentligen, annars hade jag bara gått i mjukis hela dagen..

NÖRD.

Jag tänkte sätta mig ner framför datorn (som jag gjort hela dagen) med en skål nacho chips och päron cider i ett glas och titta på Vampire Diaries. Hörs senare med bilder!

EN KÄNSLA.


INTE PÅ TOPP.

Det blev inga vänner idag, jag orkade helt enkelt inte. Får se vad jag hittar på istället. Jag måste iallafall fixa tidsinställda inlägg till nästa vecka, ungefär två per dag, låter det bra? Men min blogg inspo är inte på topp så det är lite svårt att komma på inlägg. Några förslag?

ETT ANDETAG

Vaknade ännu en gång sent så det va bara att äta frukost direkt när jag vaknade sen var ju tanken att jag skulle klä på mig när jag va klar med de, men nej då sätter jag mig vid datan och fastnar vid modebloggar. Underbart snygga outfits! Några nya favorit bloggar ;)

Nästa grej att göra nu det är att klä på mig och göra mig redo för friends! Vet inte vad jag ska ta på mig idag, bara nåt lätt som cykelbyxor och tröja (?) får se. Ha en bra dag så hörs vi senare. Kram

INSPO.





we♥it


CLOSER LOOK


Closer look på min nya sandaler. Nja, jag vet inte riktigt om jag gillar dom så mycket men jag behövde ett par sandaler och de här va "de bästa". Köpte dom på rean på DinSko. Ignorera min tår.

TAKE ME HIGHER



Kofta: H&M Linne: Aima Bandeu: BikBok Jeans: DrDenim¨

Midsommar outfit 2. Jag bytte om från klänning till byxor eftersom jag skulle ut men jag ville fortfarande behålla lite "sommrigt" så jag tog på mig mitt blommiga favorit linne och volía! Sen självklart min nya favorit, den gråa koftan. Fråga mig inte varför jag gillar att använda den.

GÖR DU EN OCKSÅ

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jag har även gjort fler klänningar. Sök på mitt namn så kommer de också upp.

VI KOMMER ALLTID HA PARIS




Klänning: H&M Tröja: JC Skor: DinSko (nya!)

Midsommar outfit 1. Det här hade jag på mig på dagen när vi hade gäster här hemma. Jag har inte använt den här "mag tröjan" på riktigt länge så det fick bli den över. Jag gillar nämligen inte överdelen på denna klänning, eller den sitter inte bra på mig, så jag försöker alltid ha en tröja eller något över.

EN OUTFIT FRÅN VECKAN


T-shirt: WEEKDAY Kofta: H&M Jeans: DrDenim

EN BILD FRÅN MIDSOMMAR



Såhär ser det ut efter att en unge på 7 år har varit i mitt rum. Inte nog med det, han gömde grejer och han bombade ner allt plus han attackerade mig och låste in mig på mitt eget rum. Haha, men han va gullig ändå :)

JAG ÄR MED!


Jag är med och tävlar om detta spa kit från Turkiet på SaraWhitmores blogg! Gå in och tävla du med! Du behöver bara svara på tre frågor, se resten HÄR!

GOODMORNING SUNSHINES

Igår va jag med några kompisar, vi va mest i hamnen och gjorde inte så mycket men alla hade mycket energi så det va ändå skoj :) Sen vid halv elva va alla tvungna att vara hemma, förutom jag, så det va lite tråkigt. Natten va fortfarande ung om ni förstår vad jag menar ;) Skämt å sido men det va lite tråkigt. Som tur va regnade inget förutom en liten stänk innan jag stack iväg.

Inatt sov jag i 11 timmar (!), riktigt skönt. Jag lade mig vid två inatt och vakna klockan ett så det är väll 11 timmar? Whatever. Idag har jag inga speciella planer, det blir väll datan och fixa lite mer i bloggdesignen och sen vid fem ska vi snabbt över till grannarna. Vad ska ni göra idag?


THE MOON IS STARING AT YOU


© lindsey pledger / nikon coolpix L120

GLAD MIDSOMMAR!

©nikon coolpix L120

EN DROPPE FALL

Morgonen började med att jag vaknad tio i ett, alltså en timme innan våra gäster skulle komma. Lite panik där och så fort jag steg ur duschen (tjugo minuter i två) kom min pappa och sa att jag skulle skrubba potatis så det var ju bara att sätta igång med det, i joggingbyxor och pyjamas tröja. Great! Så när alla gäster stod jag där och skrubba potatis i joggingkläder. Hehe.

Nu har vi redan ätit midsommar mat och jag har klätt på mig klänning och mina nya sandaler som det kommer en closer look på även en outfit bild kommer ni att få. Det är tur att vädret inte har gått till regn änsålänge... Ha en trevlig Midsommar!

SJU SORGER


En outfit som jag hade förra veckan som jag har glömt visa. Blusen/tunnikan lånade jag från min syster och den kommer från h&m, cykelbyxorna kommer från Cubus och sen mitt baslinne under kommer från h&m. Gillade faktiskt den outfiten skarpt..

TRÅKIG RUBRIK

Tjingeling dudes!

Igår blev det spontana planer, det började med att vi (jag, Clara och Mathilde) ville göra ett spratt på min syster när hon sover och det kräver ju att vi sover över ;) Sen blev det vidare med att jag sa att vi skulle sova på Claras studsmatta men det var ingen sugen på så det blev tältning på Claras trädgård :D Vi visste inte direkt att det skulle spöregna hela natten men det klarade vi av så duktiga som vi är :)

Natten var rolig men det blev inte så mycket sömn, men det va det värt ;) Och "imorse" skulle vi kolla på Fredagen den 13:de men skulle jag till Malmö med min syster så jag kunde inte se filmen.

Tanken var alltså att jag skulle till Malmö men så långt kom vi inte, vi kom till Kristanstad och missade tåget vid halv fyra och nästa skulle gå en timme efter så vi sket i det. Istället gick vi runt på stan här hemma. det blev inget köp men jag ska till Malmö snart ändå :) Jag har spanat på lite många grejer som jag VILL HA!

Nej, nu ska jag fota "dagens outfit" och sen äta så vi hörs senare!

p.s Jag har märkt att jag bara lyssnar på svensk musik nu...

SNABBT INLÄGG

Nu är jag klar med att göra mig iording så nu ska jag cykla iväg och möta Mathilde. En bild från grillkvällen på stranden, Mathilde [länk] och jag. Vi har inga planer på vad vi ska göra, men det blir ju alltid nåt. Nej, nu måste jag dra, vi hörs ;)

DELIKATESS

Det här goda åt jag idag. Äkta vaniljglass med Jordgubbar! Alltid lika gott ;) Firade lite smått min lillbror som fyllde år förra veckan. Därav detta goooodaaaa! Ville fresta er lite....

TRÄNINGS OUTFIT

Såhär såg jag ut när jag hade dansträning tidigare...Väldigt sexigt! :D Tröja - GinaTricot, linne - vet ej, jogging - BikBok.
Nu är Mathilde här och vi ska kolla på film, vi vet inte vilken än men det blir ju någon. Sen får vi se vart kvällen leder ;) Ha en trevlig kväll!

MAN SER DET MAN VILL SE

Dagens planer förstör tyvärr mitt bloggande...Jag ska först va med några vänner och efter det ska jag ha dansträning från 18-19.30 och vi måste åka från Åhus halv sex någonting så det blir alltså ingen bloggning som ni ser. en ni får ha en bra dag så ses vi ikväll.

MAXI DRESS

costumenational.com / net-a-porter.com / leifsdottir.com / neimanmarcus.com

Långklänningar även kallad maxiklänningar tycker jag är riktigt snyggt om det så är en finare klänning eller bara en från h&m som du använder på stranden. Men här på bilden ser du några finare, en som du kan ha på dig när du ska på fin middag t.ex.

Man kan matcha detta nästan hur som helst, en svart eller nude färgad handväska eller en med mer färg. Själv älskar jag den starka blåa färgen på olika accessoarer och denna clutchen var inte helt fel. Sen självklart, den lilla röda Chanel väskan hängandes över axlen. Till detta tycker att du kan använda ett par enkla skor, så att man inte får all uppmärksamhet på dom. Du har redan den fina klänningen och kanske en fin väska.

Nu är det bara accessoarer som fattas, du kan ha ett enkelt halsband (kanske inte ens det) med en ring och ett litet armband eller kan du ha massa armband och inget annat.

Hoppas att du fick ett litet tips. Självklart behöver man inte köpa en dyr fin klänning. Det kan finnas på billigare ställen så håll utkik ;) Tycker ni att jag ska göra fler sådana här inlägg? Isåfall ge något förslag på vad.

EN DAG.

I´m back, eller ja, iallafall för denna vecka ;) På ett tidigare inlägg skrev jag att jag skulle vara tillbaka v. 26 men jag menade självklart v. 25 (vilket är denna vecka). Sommaren har inte börjat här nere, som jag hade trott. Det regnar och är inte varmt, vart tog den varma solen och bikinisarna vägen som fanns för några veckor sedan? Jag går för tusan i jeans, koftor och jackor jag såg till och med en tjej på stan som använde sin dunjacka... Kan inte solen komma fram nu? Jag vill kunna ligga och sola på stranden och bada i havet vilket man brukar kunna göra nu. Menmen...

Idag har jag inga speciella planer utan jag kommer nog att bara sitta på datan och ladda över bilder från kameran så då kommer ni att få lite outfits bilder och jag kommer nog att börja med en ny bloggdesign, som behövs! Vi hörs, ciáo!

JAG MINNS FÖR LÄNGESEN

En artist som bara blir bättre och bättre är helt klart Veronica Maggio. Måste tipsa om hennes senaste album som jag sitter och drogar dagligen. Verkligen en av sommarens favoriter hittills!


MIN MORGON


Vaknade vid åtta och då åt jag frukost, klädde på mig, packade till mamma och fixa mitt hår. Sen vid halv nio va pappa inte klar än (som vanligt) så istället lade jag mig i sängen och kolla på tv och efter ett tag var jag i drömmar. När jag vaknade igen satte jag mig vid datan, där jag fortfarande sitter som ni kanske märker :) Men nu ska vi dra så vi hörs om några dagar!


MOVIE - EASY A

Idag var jag hemma hos min kompis Clara och där såg vi på bland annat filmen EasyA med Emma Stone. En bra film, men inte den bästa om ni förstår ;) Vi såg även Confessions med Jennifer Hewitt. En väldigt skum och konstig film men ändå var den lite bra...
  

SOMMARLOV

Så, nu är jag hemma från en trevlig och rolig kväll med tjejerna! Vi grillade hamburgare/korvar och senare grillade vi marshmellows (stavning?), riktigt gott. Men under tiden vi hållde på att grilla våra marshmellows sloknade vår eld så då var det bara att sätta igång med att hämta pinnar, stenar och tång till att göra en egen ;) Det blev som en liten majbrasa och där blev marshmellowsen ännu godare, helt perfekt!

Nu luktar jag rök, efter brasan, så jag måste ta en snabb dusch och sedan äta grillad kyckling som min pappa har sparat till mig, efter det ska jag bara lägga mig i min (sköna) säng. Jag måste upp ganska tidigt imorgon för pappa ska köra oss till mamma, alltså halv tio på morgonen för han måste på något möte. Man bara schysst... Det är bara för man kan inte betala med cash på bussen längre och det suger b*js!

Skolavslutningen idag var väl helt okej, det var lite muligt och nästan direkt efter att vi slutat så började det regna, så typiskt skolavslutning! Igår kväll hade jag världens panik, det jag testade och skulle ha på mig idag såg bara helt konstigt och fult ut, så liiiiite mycket panik där!! Men det löste sig imorse som tur va :) Bild kommer ni få senare.

Jag ville bara säga godnatt så hörs vi vecka 26 och då hoppas jag att sommaren har börjat på riktigt!


OUTFIT PÅ STUDENT


maxiklänning h&m
jeansjacka p.o.p (polarn och pyret)
skor converse
smycken Turkiet

Såhär såg jag ut på student fester! Jag blev nöjd med den outfiten, fin men inte för mycket. Håret hade jag självlockigt, det var lite vågigt så jag sprayade bara igenom håret med hårspray. Jag har nästan inga andra skor än mina converse så det fick bli dom. Måste verkligen köpa ett par sandaler! Jag har hittat ett par skit snygga, men i min hjärna så jag får väl bara sätta igång med att leta, hehe...


YELLOW // BLACK



H&M 49:-/del

DEPEND // YELLOW


Detta snygga nagellacket köpte jag på Lindex. Jag har dreglat över denna färgen hur länge som helst! Så jag passade på medans jag hade presentkort där. Det är nr 035, om någon ville köpa likadant ;) Färgen är inte för lime men inte för mesig, alltså inte pastell. Detta nagellacket kommer att vara skit snyggt nu i sommar, speciellt när man är brun. Jag undrar seriöst hur många nagellack jag har från depend...?!

NEW IN


jogging BikBok

linne GinaTricot

Dessa två grejer var köpte jag bland annat i Göteborg. Jag köpte även en svart sjal från BikBok, efterlängtat. Joggingbyxorna har jag suktat länge efter, verkligen behövt ett par också. Så det var på tiden! De är marinblå om man inte ser det. Det blåa linnet är sjukt snyggt i sommar! Jag har ett likadant fast i grått. Allt jag köpte var på rea vilket var ett plus, mindre än halva priset på allt. Det kallar jag kap!


FROM MY HEART TO YOURS

Nu borde jag sätta igång med mitt lilla schema! Jag tänkte bara berätta att jag har gjort fyra tidsinställda inlägg åt er mina kära läsare. Det är nog ingen som sitter vid datan imorgon eftersom att det är skolavslutning för de flesta i Skåne men jag har ändå tänkt på er andra. Puss så hörs vi om någon dag!

NEW IN - FLOWER TOP


Hittade detta söta linne på rean inne på Aima, btw den ser mycket finare ut irl. Passar till det mesta, cykelbyxor, shorts, blåa jeans, svarta jeans, kjol m.m. Det vita är virkat om ni inte kan se det och där framme är det tre volanger. Jag tror att jag ska ha denna över min klänning imorgon på skolavslutningen men jag vet inte riktigt än, då kommer jag matcha med en bandeu under så att man inte ser några band.  

SMYCKEN // JEWELRY

Jag har glömt (som vanligt) att visa min smycken som jag köpte i Turkiet. Inte så mycket men alltid något! :) Det ena armbandet är gjort av glas och jag verkligen älskar den men den är mycket finare irl. Och det svarta armbandet har både jag och mina systrar samt min kusin ;) Intresse klubben antecknar... Sen den färgglada tyckte jag bara va cool, snygg till sommaren, tycker jag.


MATHILDE

Är hemma hos Mathilde nu [länk]. Vi har varit hos henne och ätit kladdig kladdkaka med jordgubbar och grädde, mums! Vi satt ute, åt det och pratade i två timmar, väldigt trevligt :) Idag har det varit den sista skoladagen, eller ja, egentligen städade vi hela dagen. Inte det roligaste avslutet men vi fick glass! Imorgon är det alltså skolavslutning för min del och ni kommer att få bilder från det imorgon. Efter vi har slutat ska jag och några vänner i min klass till stranden och fika och grilla. Väldigt mysigt, trevligt och roligt. Där kommer vi att spendera resten av kvällen så det kommer inte att bli någon uppdatering. Men det får ni stå ut med :)

Som avslut på detta inlägg ska ni få en bild på mig och Mathilde. http://mathildelinde.blogg.se
Gammal bild.

FEATHER // HEADER

Som ni kanske har märkt har jag gjort en ny header. Min förra va lite tråkig men den va bara en "så-länge-header". Denna headern är kanske inte så rolig heller men jag ska fixa en ny och lite mer färgig, men jag har ingen bra bild på mig som passar till en header så ni får stå ut^^. Nu ska jag dra mig till sängs så vi hörs imorgon!


BLOMMOR.






foto jag  kamera Nikon L120  redigering jag

DANCING ON MY OWN



Det var några från Jamaica som kom och dansa, man fick även vara med.


En dag var det en marknad på hotellet, då fick man rida på kameler. Jag gjorde inte det men mina kusiner och min lillebror gjorde (som ni ser på bilden).


Det var shower varenda kväll på hotellet och det här var en av dem.

Det här var lite av grejerna som hände där. Senare kommer det att komma bilder på de fina blommarna där ;)

HOTELLET



Två bilder på hur hotellet såg ut. Självklart är det här bara en liten del av det! ;)

TURKIET OUTFITS DEL 5


kofta h&m
kjol (klänning) h&m
skor converse

Haha, jag har glömt visa denna outfiten som jag hade på mig när vi skulle ut på en marknad!

TIPS: BRÄND, BRUN, TORR

Här är ett tips på vad du ska göra om du har bränt dig, blivit brun eller om du bara har torr hud.

Body lotion är bra sätt att undvika att få torr hud, men det är inte alltid det bästa. Istället tycker jag att du ska använda Body butter. Om du är brun och vill behålla färgen längre, är ett tips att smörja in dig regelbundet. Och om du redan fjällar är det super viktigt att smörja in sig, det undviker att huden åker av, men också om du är bränd. Och du har blivit bränd, alltså röd, ska du smörja in dig regelbundet, det gör så att du istället för fjällar blir den röda färgen en brun nyans.

Body butter är mycket fetare än vad Body lotion är, därför är det mycket bättre. The Body Shop säljer de godaste dofterna på deras body butter. Dofterna är från kokos till jordgubb. En liten förpackning kostar 79:- och en stor 175:-. Visst, den ligger på en högre prisklass men det är det verkligen värt. Själv har jag den med mango doft och jag älskar den!


TRALALALALAAA

Godmorgon my readers! Dagen har jag börjat med att fota min student outfit, det nya från Turkiet, mina bikinis och det jag köpte i Göteborg. Allt detta kommer nog att komma upp på bloggen i dag så håll utkik ;) Nu har pappa stuckit iväg för att köpa frallor, så här sitter jag och väntar, väntar och väntar. Skämt å sido, men jag är faktiskt hungrig :)

Dagens planer har jag inga, förutom att duscha och göra mig iordning. Får se vart dagen tar mig, haha :P Vad ska ni göra idag?

BLOGGDESIGN

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen efter ett frustrerande försök att fixa lite i bloggdesignen. Jag är verkligen sämst på att fixa och trixa i bloggdesignen, fattar inte riktigt koderna och jag vet inte var man lägger in grejer och sånt. Buhu...måste bli bättre på sådana grejer!

Nu ska jag som sagt lägga mig, men vi hörs imorgon där ni kommer att få bild bomb från bland annat Turkiet. Godnatt!

STUDENT FIRANDE

Tjenamåss! Äntligen hemma hos pappa där det finns internet. Idag har jag bara tittat på tv och kommit hem till pappa. Jaaaaaooo, vad gjorde man igår då? Jo, direkt efter skolan shoppade jag lite på rean. Det blev ett linne från Aima och ansiktsmask och body lotion från Lindex. Jag hade presentkort på båda ställena ;) Efter det fick jag skynda mig att fixa mig, jag skulle på några studenter i Åhus. Jag glömde att ta kort på outfiten men jag hade på mig en svart långklänning och en jeansjacka över det, jag matchade med marinblå låga converse och utsläppt hår. Under hela kvällen hade jag jätte roligt så det va lyckat! :)

Nu ska jag fota lite nya grejer, jag har inte visat än det jag köpte i Turkiet eller mina nya bikini underdelar från h&m, så det ska jag sätta igång med. Ni får fler inlägg senare!

TJINGELING

Har precis vaknat upp efter en "power nap". Jag och Molly var så trötta så vi (jag) somnade. Men innan vi gjorde det bakade vi super goda kladdkaksmuffins. Nu ska vi göra något som kommer att få mig piggare, vet inte riktigt vad, jag vill helst sova :D Jag är så sjukt trött. Vi hade idrott hela dagen idag och igår kom vi hem från klassresan vilket var riktigt kul! Så idag är jag bajs trött!!
Nu ska vi dra och vi hörs på lördag när jag kommer hem till pappa igen. Kram!

THE VAMPIRE DIARIES


Äntligen har jag kollat klart på The Vampire Diaries. Jag har missat några avsnitt men nu har jag kollat på dom. Verkligen en grym serie!

Nu sitter jag och väntar på att det ska vara mat snart. Jag är riktigt hungrig och vi ska äta grillat, magen kurrar som bara den! Efter maten måste jag sätta igång med att packa och laga min efterlängtade pastasallad! (Den är kick ass god!). Men nu måste jag leta upp min kamerasladd och ladda in bilder till datan :)

SOFIS MODE

Idag har jag hängt med några 1-4 åriga :) Jag gick alltså över till söta Albin och Hilda och där var det fler barn, tröttsamt men roligt! Men innan jag gick ditt var jag och handlade med pappa, jag köpte lite grejer till imorgon, mer om det sen, jag köpte också tidningen Sofis Mode. Jag har spanat på den tidningen hur länge som helst och när jag väl ska köpa den är den slut :( Men idag slog jag till, bara ynka 15 spänn!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och sedan sätta igång med att packa och laga mat m.m. Jag ska till Göteborg med klassen. Vi ska åka dit imorgon sen åker vi hem igen på onsdag. Vi ska åka buss dit och buss hem, lite drygt men det tar inte så lång tid, cirka 3-4 timmar tror jag att det va. På tisdagen ska vi vara på Liseberg hela dagen sen på onsdagen ska vi åka paddan genom Göteborg sedan blir det fritt i typ två timmar, efter det blir det Universeum. Ska bli roligt!

Det kommer inte att bli någon uppdatering och resten av veckan ska jag hem till mamsen och veckan efter det blir det att vara hos mamma igen. Alltså ingen bloggning på typ 100 år :( buhu... Men får se ;)


EN ROLIG DAG.

Jag har varit hemma ett bra tag nu, ungefär klockan tio kom jag hem från Molly. Direkt när jag kom hem åt jag och sedan bänkade jag mig framför datan! Under tiden jag har suttit här har jag rensat lite i min garderob men också hållt på att somna så jag borde nog gå och lägga mig, men först -ta bort en hel hög med kläder från min säng. Annars har det inte hänt så mycket mer, har haft tv:n i bakgrunden, Slumdog Millionare var på på tv4 men jag var inte så särsklit insatt i det.

Först cyklade jag hem till Molly (som har flyttat), vi åt lite och sedan provade Molly kläder och under tiden gottade jag i mig pringles och milky way (mums!). Sen drog vi ut och fotade lite, då mötte vi våra kompisar Anna och Mathilde, så då blev det ju prat med dom ganska länge. Efter dom hade stuckit gick jag och Molly ner till stranden och tog massa kort som kommer att komma upp i bloggen imorgon (I guess..). Tiden gick så himmla snabbt!

Nu ska jag dra mig till sängs (haha...) men först borsta tänderna och ja, allt det vanliga. Sov sött och godnatt!

.

Nu ska jag till Molly så då blir det ingen bloggning. Jag vet inte riktigt hur länge jag ska vara med henne men det blir nog ett tag. Hejsvejs så länge! :)

TURKIET OUTFITS DEL 4


linne monki
haremsbyxor h&m
bandeu bikbok
klämma glitter


HEMMA.

Nu är man äntligen hemma och det känns konstigt. Man är så van med frukosten där så nu när man ska äta hemma är det inte gott. Jag saknar de perfekta pannkakorna med nutella, annanas juicen, melon slushen (stavning?) och allt som man bara kunde plocka. Sen bara att lägga sig och sola och bada. Damn vad jag saknar det stället redan! Det känndes som att jag va där hur länge som helst men att det ändå gick så snabbt, buhu.

Menmen, nu får jag tänka på att jag ska till Göteborg med klassen på tisdag och sedan att det bara är en vecka kvar av skolan. Sedan är det sommarlov!! Wihooo! typ...

Nej, nu ska jag dra igång med att packa upp, ringa några friends och sedan duscha och klä på mig. Sedan får jag se hur dagen blir. Hejdå så länge.


RSS 2.0