MAXI DRESS

costumenational.com / net-a-porter.com / leifsdottir.com / neimanmarcus.com

Långklänningar även kallad maxiklänningar tycker jag är riktigt snyggt om det så är en finare klänning eller bara en från h&m som du använder på stranden. Men här på bilden ser du några finare, en som du kan ha på dig när du ska på fin middag t.ex.

Man kan matcha detta nästan hur som helst, en svart eller nude färgad handväska eller en med mer färg. Själv älskar jag den starka blåa färgen på olika accessoarer och denna clutchen var inte helt fel. Sen självklart, den lilla röda Chanel väskan hängandes över axlen. Till detta tycker att du kan använda ett par enkla skor, så att man inte får all uppmärksamhet på dom. Du har redan den fina klänningen och kanske en fin väska.

Nu är det bara accessoarer som fattas, du kan ha ett enkelt halsband (kanske inte ens det) med en ring och ett litet armband eller kan du ha massa armband och inget annat.

Hoppas att du fick ett litet tips. Självklart behöver man inte köpa en dyr fin klänning. Det kan finnas på billigare ställen så håll utkik ;) Tycker ni att jag ska göra fler sådana här inlägg? Isåfall ge något förslag på vad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0