lindseys.devote.se

Härmed förklarar jag -Jag slutar blogga! Eller iallafall på denna blogg. Kika in den nya: http://lindseys.devote.se

RESTEN AV DITT LIV.

De två dagarna i Bockeboda var förmesta dels roliga, ni hade fått bilder om jag inte råkade radera allt på minnet. Över 100 bilder, duktig flicka.. Och igår kväll hade födelsedagsgrisen Moa en liten filmkväll med mat, snack och skratt! Därav ingen bloggning.
Detta är den andra helgen som jag får vara sängliggandes. Är förkyld och har ont i halsen och örat. Hoppas att det går över idag! För att spendera tiden till något tänkte jag sätta igång Pirates Of The Carribean 4. Hörs om sisådär två timmar kanske?

JAG HOPPAS OCH HOPPAS

Mesta delen av denna dag har spenderats med Molly och Annie. Vi ska ju till Bockeboda imorgon så förberedde lite. När jag kom hem handlade jag all mat/fika och packade. Bed time för mig nu, är lite död. Hörs inte förens på fredag! Bockeboda here we come!!

UPP, UPP, UPP I GATAN

Efter några avsnitt av How I Met Your Mother och mycket skratt ska jag ta och släcka lampan, eller egentligen stänga av datorn, för att sova. Har sovmorgon till ungefär tio vilket är skönt (!) och efter skolan blir det att antingen åka in till stan eller kanske umgås lite med någon. Godnatt readers!

SKATEFESTIVAL 2011

© lindsey pledger.nikon L120

I CAN SEE THROUGH MY EYES

Jag har ätit en skål nudlar efter att ha kommit hem från en stund med Molly och Annie. Tänkte sätta mig och börja planera vad jag ska köpa och packa med mig, vi ska på en lägerskola med klassen till Bockeboda på torsdag. Har aldrig varit där men vad jag vet är det bara skog och skog..
Nu ska jag som sagt planera och sen ta en dusch. Hörs kanske med ett inlägg till!

MALMÖ ALL DAY LONG

Igår var jag på Skatefestivalen i Malmö med en av min syster och mamma. När det var slut mötte jag upp Patricia för att se efterlängtade VERONICA MAGGIO!! Och under tiden vi vänta såg vi Daniel Adams-ray för andra gången.
Nu har jag äntligen sett Veronica och kan inte beskriva med ord♥
Synd bara att det regna annars hade ni fått bilder kan jag lova. Men det blir väl en annan gång.

DANIEL ADAMS RAY // 210811

© lindsey pledger.nikon L120

LÖRDAGEN DEN TJUGONDE AUGUSTI

Ligger redan i sängen men ska snart sätta på en film eller sätta igång med en serie, har laddat ner den nya Pirates of the Carribean men frågan är om jag vill se den ensam.. Huvudvärken har släppts sig en aning så jag håller tummarna att den är borta när jag vaknar. Som det ser ut nu blir det att se Veronica Maggio med Patricia men innan  det blir det en trip ner till Skatefestivalen med mamma om det inte regnar. Tänkte passa på att köpa ett par efterlängtade skor, hoppas bara att de finns!
Ha en trevlig kväll så blir det något inlägg imorgon. Puss♥

DET KOMMER ALLTID VARA VI

Förutom att jag äntligen (!) lärt mig hur man laddar ner musik&filmer (nörd här!) så har jag precis kollat klart på NeverSayNever, ni vet den filmen om Justin Bieber? Ganska bra film men det känndes som att den va en evighet lång... Huvudvärken har inte lagt sig helt än men jag borde snart hoppa in i duschen, men först en liten sovstund, för att sedan gå ut och äta på resturang med familjen. C A LATERO

200811

Sov fjorton timmar inatt men min hubudvärk lika stor som jamboree ville inte försvinna så det blir väl att vara sängliggandes hela dagen med en förhoppning om att jag ska vara frisk tills imorgon, tänker INTE missa Veronica Maggio!! Och eftersom jag är sjuk så förvänta er inte att det blir någon bloggning. ciáo.

180811

Så är första skoldagen avklarad. Självklart va jag trött och lite sådär levande död men det va väl okej. När jag kom hem skulla jag vara barnvakt somsagt och det gick bra, kommer även va det på imorgon och på lördag. Får se om jg klarar av det om jag är såhär trött. Som ni märkt är jag trött och tänkte faktiskt lägga mig nu! Godnatt.

SUMMERLOVIN´

Dä är sommarlovet slut, hade velat säga att det va det bästa varmaste men det hade varit lögn. Jag hade velat ha det som på bilden.. Lovet är som sagt slut och skolan börjar imorgon därför borde jag hoppa ner i sängen vilken minut som helst för en gnutta sömn.
Imorgon ska jag eventuellt vara barnvakt så hörs inte förens vid åtta, om jag då orkar blogga.

EN VÄN MED EN BIL

Skjöt upp springturen från igår till idag, det gick väl bra men det va svettigt och jobbigt! Ska försöka mig på det här två gånger i veckan, får helt enkelt se hur det går. Annars idag har jag tagit en dusch, ätit och hamnat här framför datan. Händer idag? Själv har jag ingen aning det blir väl att deppa lite för lovet är slut.

LONELY IN MY HEAD

Tänkte dra ut på en sväng med longboarden, njuta av sista dagen (typ.) på sommarlov 2011. Vad ska ni hitta på de sista timmarna? xoxo.

SHOES IN MOVE

långklänning.hm  tröja.jc  skor.skopunkten  väska.hm
Bröllopsfest outfit.

THE FIRST THING I DO IS...

Hemma efter en rolig kväll & natt! Hade en idé om att jag skulle ut och springa, ta en dusch och sen äta men det blir väl inte så.. Puss så länge♥

WE WERE BORN AND RAISED

Back at daddys. Men tyvärr ingen bloggning ikväll, slepp over at Annas place! Men tills dess hörs vi väl mer ;)

HÖSTENS FÄRGER


GLÖMT.


Lite från Umeå, lite från Malmö, lite från Kristianstad.

070811



sportbh.hm  bikni.ginatricot  skor.skopunkten
Så här ser det ut efter en dag i Malmö. Inte så mycket men jag håller på att spara mina pengar, ni vet. Sen shoppade jag ju lite förra veckan (som ni inte fått några bilder på..) men som ni ska få. Det va även rea på bikinin och skorna (ett stort + till det).

HEART

Kom precis hem från Malmö, bilder på shoppingen kommer ni att få. Sitter och väntar på en Billys medans min mage kurrar och till det blir det en efterlängtad glas coca-cola. Vad ska jag göra ikväll? Jag ska bara chilla, alltså ladda över musik till iPoden, åka lite longboard och kanske ringa en kompis. Om inte så ska jag sova! Är hur trött som helst!
Borde gå och kika om Billysen är klar. Adiós!

DANIEL ADAMS-RAY

TIVOLIROCK © lindsey pledger. nikon L120

JAG STÅR PRECIS PÅ GRÄNSEN

Sitter nog på tåget just i denna sekund, dödstrött men peppad! Idag kommer dagen att spenderas med Patricia och Mathilde i Malmö! Alltså ingen bloggning men vi höres när jag kommer hem om inget annat händer. Dagens outfit får ni se senare. Det är bara 12 dagar, för att vara exakt, tills skolan börjar så Vad ska ni hitta på idag?

JAG ÄR NÄSTAN DÄR

tröja.monki  jeans.drdenim  väska.åhléns
Såhär såg jag ut igår (förrgår). Köpte tröjan för kanske ett halv år sedan men drog bort prislappen igår. Till detta matchade jag med mina marinblå låga converse, alltså en komplett sailor outfit! Rött, vitt, blått och svart.
ring.turkiet  armband.ur&penn/thomas sabo

CLOSER..

Tjingeling! Det blev en timmes extra som barnvakt, sen vänta jag på pappa, sen åt vi middag hos dom och då flög tiden iväg! Nu är jag iallafall riktigt trött (!) har lekt med fyra småttingar i flera timmar. Jag hade väldigt tur, jag är bokad upp som barnvakt åt två familjer och det jag tjänar kommer hjälpa mig att köpa en longboard, inom snar framtid. Wiihooo!

ALONE IN THE SHADOW

Idag är tanken att jag ska vara barnvakt klockan ett, kommer tjäna lite pengar och det läggs direkt i longboardding sparandet ;) haha. Efter det ska jag vara med underbara Molly, det va ett tag sedan vi sågs..

Igår vinkade jag hejdå till mina såkallade "styvsyskon". Känns konstigt att säga det men dom är väl det, typ. Middagen igår va riktigt god, efter maten spelade vi Dance Kinect och det gick bättre än förväntat :) Fick fem guldstjärnor första gången..! Iallafall, kom hem senare än vad jag trodde annars hade ni fått min outfit.

FREAKING AWESOME

Ska dra vilken minut som helst, ska äta middag hos en familj. Hörsa när jag kommer hem!

GOT A RIDE.

Kom hem vid elva tiden efter två timmars longboarding i hamnen, känner att jag blir lite bättre för varje gång jag åker. Men innan vi drog igång för att åka åt vi lite glass, satt perfekt! När jag kom hem var min fötter och knän helt slut så däcka framför datan. Ska lägga mig nu för är helt död. Godnatt!♥

030811

shorts.veromoda  tisha.monki  kofta.ginatricot  väska.adidas  skärp.vet ej
Under största delen av dagen gick jag runt i bikini från h&m och ett linne från ginatricot lite då och då men när kvällen började dra igång och när syster kom hem så fick det bli det här, min favorit skulle man kunna kalla det. Shorts, tröja + kofta. Perfekt.

SVÄVAR ÖVER YTAN.

Shit vilket fint väder det är! Både idag och igår har det stekt som satan. Har även fått en fin bränna, visserligen lite röd här och där men det förvandlas till brunt ;) Det enda jag har hittat på idag är att sola och det fick bli en liten bad stund också, så nu har jag hoppat ut från duschen. Idag kommer även min syster som bor i Stockholm hit, jag har saknat henne ssom tusan! Och ikväll ska jag bara vara och njuta av den sköna sommaren.

COLOR OF THE HEAVEN

Sen sist vi hördes har jag ätit god mat, blivit stucken av en geting, solat, badat, bränt mig på näsan, ätit glass, åkt longboard, ändrat design på bloggen och varit i hamnen. Resturangen vi åt på iförrgår heter Äspets Rökeri och inte Dansken, pappa sa fel. Där åt jag entrecôte med världens godaste pommes!
Nu blir det sol&bad. C A  LATER!

RESTURANG DANSKEN

Godday! Denna helg har jag umgåtts med två söta tjejer från Stockholm, vi har kollat på skräckfilm (tradition typ.), varit på museum med Barbie & Ken som inrikting (bilder kommer) och skrattat! Alltså har vi haft roligt.

Nu befinner jag mig framför datan men borde klä på mig, platta håret och sminka mig för vi ska nämligen äta på resturang vid åtta, Dansken heter den och det är en ny här i Åhus hamn! Vad ska ni göra ikväll? Hörs!

EN HÄRLIG BILD.

© lindsey pledger. nikon L120

RSS 2.0